reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Witam się w niedzielę...
Jakaś taka dzisiaj do kitu jestem źle się czuje jakoś ... Chyba niepotrzebnie jechałam dzisiaj do miasta bo figi ciążowe i biustonosz większy... No ale mam za swoje trzeba było dzisiaj leżeć i pachnieć...
Mąż dzisiaj robi obiad więc czekam [emoji14] może lepiej po obiadku się poczuje

reklama
Mąż gotuje? Hi hi pozazdrościć :)

bl9ce6ydcoz8yhcb.png

34bwyx8d10x9fm03.png

Używacie jakichś aplikacji ciążowych? Polećcie jakieś, zależy mi na takiej gdzie są konkretne informacje bez żadnego mamusiowania i dzidziusiowania. Są w ogóle takie?

U mnie mdłości w zasadzie brak. A z apetytem roznie.. zachcianek raczej nie mam, jedynie lody i soki mi wyjątkowo smakują Heheh Czasami aż mam pretensje do siebie, ze moze dzidzi czegoś tam brakuje bo pełnowartościowymi posiłkami to nie moge nazwać mojego jedzenia:/
Masz tak jak ja czyli soki i lody [emoji4]
Loda jednego dziennie zjeść musze.
Ogólnie ciągnie mnie na słodkie ale nie na czekoladę [emoji4]

Tak w ogóle dzień dobry w niedzielę [emoji7]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ojj coś wcisnęłam przez przypadekJeśli byś chciała moge podac Ci namiary na mojego lekarza. Chodze do niego pare dobrych lat! Rzeczowy, konkretny, pomocny, bywa rozkojarzony, ale to chyba z nawału pracy i mozna mu to wybaczyc Ginekolog-endokrynolog pracuje w szpitalu na Klinicznej. Dzieki niemu jestem w 11 tyg. ciazy.
Podaj nazwisko lekarza prosze?

A tak wg dziewczyny Ola jestem i miło mi Was poznać Rowniez jestem planowaną na 4go majową mamąna forum jestem od początku, niestety spałam jak zabita przez większość czasu hehe. Co do leków dodam ze brałam niska dawkę metforminy - 750 wiec nie bardzo było z czego schodzić. Jedyne co, to dodał mi eutyrox 25 bo TSH miałam podwyższone- 2,44. Po 4 tyg. spadło poniżej 2 i jest Okk.

Czy przy dawce 2,44 bralas euthyrox 25 dobrze rozumiem? Od ktorego tygodnia? I czy cala tabletke?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jutro o 7 jadę do laboratorium na badanie tsh prywatnie bo jak wyjdzie kiepsko to we wtorek dzwonie do położnej o przyspieszenie wizyty. Narazie traktuje to bez stresu bo i tak noc nie zmienię... A wierze ze wszystko będzie dobrze

Ja jutro o 7 jadę do laboratorium na badanie tsh prywatnie bo jak wyjdzie kiepsko to we wtorek dzwonie do położnej o przyspieszenie wizyty. Narazie traktuje to bez stresu bo i tak noc nie zmienię... A wierze ze wszystko będzie dobrze

Super podejscie nie ma co sie stresowac rzeczami na ktore nie mamy wiekszego wplywu bo nam sie dzieci zestresowane urodza

reklama
Super podejscie nie ma co sie stresowac rzeczami na ktore nie mamy wiekszego wplywu bo nam sie dzieci zestresowane urodza

Otóż to [emoji4]
Tylko spokój [emoji4]

Zrobiłam zdjęcie brzuszka po tygodniu i delikatnie się powiększył [emoji38]

Mdłości zniknęły juz chyba na dobre [emoji4]
Apetyt mam różny raz od razu mi ślinka leci na obiad a innym razem tylko spojrzenie i mam dość [emoji48]
Za to lody... za lody mogłabym się dać pokroić [emoji4]

Do góry