reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

@LilithGoth32 ja też mam wielką poduchę. Blisko 100zł mąż za nią dał ;)

Ja dzisiaj miałam ochotę na parówki z pikantnym ketchupem, ale nie ma parówek w domu. Jutro kupię ;)
Teraz naszła mnie chęć na kebaba z ostrym sosem i już mąż był kupić :D

Ja na razie kupiłam dwie pary legginsów ciążowych na allegro i dzisiaj domówiłam rajstopy ciążowe do sukienki na 1 listopada ;)

reklama
Ja właśnie wysłałam męża do żabki po hot doga, tak właściwie to od kilku dni mam ochotę na coś z McDonald's, ale już zadowole się hot dogiem.

3jgxskjosc311c31.png

Ja wypiłam teściowej całą wodę spod ogórków kiszonych - ale byłam szczęśliwa i mdłości mi przeszły.

Byliśmy cały weeked u teściów więc mam mega zaległości na forum - postaram się odczytać. W piątek był alarm bo plamiłam i wpadłam w panikę (że to moja wina bo w nocy pokłóciłam się z mężem i emocje mnie poniosły i że to przez to). Ponieważ wiedziałam że się nie uda mi uspokoić to poleciałam na USG. Wszystko ok tylko maluszek troszkę za mało urósł ale i tak sporo więc lekarz kazał się nie martwić i powiedział że wszystko ok i mam nie kombinować. Nie wiem czemu ale w tej ciąży mam cały czas jakieś złe przeczucia.

Czyli za chwile czas spac;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Broń Boże bo wstałam o 8 dziś [emoji44]
Dziewczyny zazdroszcze Wam konca mdlosci. Ja od 1,5 tyg spokoj i dzis caly dzien wymiotuje :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja w ogóle nie wymiotowalam odpukać. Tylko mdlosci były. ..
Ja właśnie wysłałam męża do żabki po hot doga, tak właściwie to od kilku dni mam ochotę na coś z McDonald's, ale już zadowole się hot dogiem.

3jgxskjosc311c31.png
Ja ostatnio zaliczyłam McDonald's podstępem [emoji38]

Mój 47 letni facet bawi się maskotka z naszym 6 miesięcznym szczeniakiem [emoji16] czasem się zastanawiam czy on naprawdę ma tyle lat [emoji38]

My juz z serialem w lozku;) zeby umyte, zatem jedzenia nie bedzie.
O 8... ja sie cale zycie budze o 6, a teraz to juz w ogole nie ma szans na dluzsze spanie.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@LilithGoth32 ja też mam wielką poduchę. Blisko 100zł mąż za nią dał ;)

Ja dzisiaj miałam ochotę na parówki z pikantnym ketchupem, ale nie ma parówek w domu. Jutro kupię ;)
Teraz naszła mnie chęć na kebaba z ostrym sosem i już mąż był kupić :D

Ja na razie kupiłam dwie pary legginsów ciążowych na allegro i dzisiaj domówiłam rajstopy ciążowe do sukienki na 1 listopada ;)
Ja trafiłam na super promocje moja gigant poducha została przeceniona z 250 na 99.98 [emoji14]

reklama
Czy przy dawce 2,44 bralas euthyrox 25 dobrze rozumiem? Od ktorego tygodnia? I czy cala tabletke?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czy przy dawce 2,44 bralas euthyrox 25 dobrze rozumiem? Od ktorego tygodnia? I czy cala tabletke?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak dokładnie. Zaraz jak zrobiłam beta hcg i odrazu kazał mi zrobic TSH, wyszło 2.44 To było w 6 tyg. Odrazu dał mi 25 eutyroxu i po 4 tyg kontrola, spadło do 1,23 i mam brać nadal.

Do góry