reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

A ja zas nie jem.. Musze sie zmuszac do jedzenia:\ a chciala bym juz jesc cos z apatytem.. W nocy mi nie dobrze rano wymiotuje i to tak.. Chciala bym juz zeby sie to skonczylo:( brzuszek rosnie ale kg leca:\

reklama
Hej Ola ;) do jakiego lekarza chodzisz? :)
Hej:) witam teraz juz bardziej oficjalnie Heheh co do lekarzy.. głównym takim moim jest Sambor Sawicki-jemu ufam najbardziej hehe 2gi to na NFZ dr Dawicki z invicty w Gdańsku ale tam chodze tylko po to zeby jakies skierowania na badania dostawać No za wszystko płacić to koszmar! Ale troche mi tam za daleko i 24go idę do dr Liro, przyjmuje na NFZ w Gdyni w przychodni na Karwinach. No i ostatni dr Puzio z invicty w Gdańsku, który 26go bedIe robił mi badania prenatalne. I to wsio:D hehhe

Ja na niedziele spedze z malym u mamy mojej..zle sie czuje i nie chce byc samaw domu... A tak to syn pobawi się z siostra a ja odpoczne:)

A ja zas nie jem.. Musze sie zmuszac do jedzenia:\ a chciala bym juz jesc cos z apatytem.. W nocy mi nie dobrze rano wymiotuje i to tak.. Chciala bym juz zeby sie to skonczylo:( brzuszek rosnie ale kg leca:\
Biedna.. ale głowa do góry lada moment zapewne to minie! Mi póki co i brzuszek i kilogramy rosną:/ i chyba troche za szybko!!:/

Hej:) witam teraz juz bardziej oficjalnie Heheh co do lekarzy.. głównym takim moim jest Sambor Sawicki-jemu ufam najbardziej hehe 2gi to na NFZ dr Dawicki z invicty w Gdańsku ale tam chodze tylko po to zeby jakies skierowania na badania dostawać No za wszystko płacić to koszmar! Ale troche mi tam za daleko i 24go idę do dr Liro, przyjmuje na NFZ w Gdyni w przychodni na Karwinach. No i ostatni dr Puzio z invicty w Gdańsku, który 26go bedIe robił mi badania prenatalne. I to wsio:D hehhe

Trochę ich masz hehe ;) O Sambor-Sawickim słyszałam, że jest dobry :) Ja chodzę do Gamety w Gdyni do dr Śliwińskiego - też jest endo :) Prenatalne będę miała u dr Chmielewskiego - jak coś jest nie tak, to jeszcze zdaję się na dr Preisa z Klinicznej - on jest dla mnie wyrocznią niestety...
Ja jestem w 10tc, więc będziemy szły prawie łeb w łeb ;)
No nic, może do zobaczenia na Gosirze we wt :p tylko pamiętaj, że musisz mieć zaświadczenie o lekarza o braku przeciwwskazań do ćw w ciąży i najlepiej swoją matę ;)

A niedziela leniwie w piżamie.. ale zaraz ogarniam sie i jade na ploteczki do przyjaciółki, matki 2 ki cudnych dzieciaków:) Takze bede sie edukować Hehhe! Moja pierwsza dzidzia, mam nadzieje szczęśliwie urodzi sie w okolicach moich 35 urodzin, chłonę wiedzę gdzie sie da:):)

Trochę ich masz hehe ;) O Sambor-Sawickim słyszałam, że jest dobry :) Ja chodzę do Gamety w Gdyni do dr Śliwińskiego - też jest endo :) Prenatalne będę miała u dr Chmielewskiego - jak coś jest nie tak, to jeszcze zdaję się na dr Preisa z Klinicznej - on jest dla mnie wyrocznią niestety...
Ja jestem w 10tc, więc będziemy szły prawie łeb w łeb ;)
No nic, może do zobaczenia na Gosirze we wt :p tylko pamiętaj, że musisz mieć zaświadczenie o lekarza o braku przeciwwskazań do ćw w ciąży i najlepiej swoją matę ;)
Uuu to na ten wtorek nie ogarnę tego zaświadczenia:/ mam wizytę 20go to wtedy wezmę i na 24 możemy sie umówić:) a Sambora polecam! Mozna napisac do niego i w niedziele o 20 a odpisze, uspokoi i doradzi.

reklama
Do góry