reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry. Ile to jest wysokie tsh? Moje tez wysoko wg widełek ale lekarz nie powiedział nic w temacie. Nie chce panikować bo już mam wystarczająco sporo innych problemów.

My tez dzisiaj posypaliśmy . O dziwo pobudka o 7.40
Trzymam kciuki za wizyty i miłego dnia życzę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mój endo mówi że nie powinnam mieć więcej niż 2 teraz w ciąży. Zwiększył mi dawkę euthyrox z 88 na 100.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry. Ile to jest wysokie tsh? Moje tez wysoko wg widełek ale lekarz nie powiedział nic w temacie. Nie chce panikować bo już mam wystarczająco sporo innych problemów.

Do 2,4 jest chyba norma

3jgxskjosc311c31.png

Tak, podpatrywałam w internecie jak inne babeczki szyja. To nie trudne każdy może się nauczyć, a sutasz jest o tyle fajny, że wariacji kolorystycznych i kształtów są miliony. W sumie to uczę się ciągle, bo w każdej pracy jest coś do poprawienia

3jgxskjosc311c31.png
podziwiam! za cierpliwość szczególnie, bo to chyba dość mozolne zajęcie, wymaga precyzji i cierpliwości? (tak przynajmniej wygląda ;) )

a ile Ci wyszło?

@Gosika88 piękna ta biżuteria :)

@Kasiales a ile masz? Do 2,5 max można mieć, ale lepiej niżej - mi lekarz utrzymuje tsh na poziomie 1-1,5 (biorę Letrox 100), ważne przy tym też jest badanie ft4 - powinno być dość wysokie - ja mam koło 18, 19 i endo mówi, że super ;)

Ja dziewczyny siedzę w kolejce do ginekologa.. Co chwile gonie wymiotowac... Publiczna toaleta a wymioty fuuu! Strasznie sie denerwuje mam nadzieje ze zrobi usg i zalozy książeczkę.. W tedy bede spokojna..a jak jest z tymCC bo niby jest tak ze jeżeli mialo sie 1 to kolejna ciaza tez tak sie skonczy bo ja mialam porod przez Cc i zastanawiam sie czy znow mnie to czeka
Współczuję wymiotów [emoji46]
Czekam na wieści z usg [emoji4]

Tak, podpatrywałam w internecie jak inne babeczki szyja. To nie trudne każdy może się nauczyć, a sutasz jest o tyle fajny, że wariacji kolorystycznych i kształtów są miliony. W sumie to uczę się ciągle, bo w każdej pracy jest coś do poprawienia

3jgxskjosc311c31.png
Gratuluję cierpliwości i zręczności [emoji4]

Ja dzwoniłam do przychodni i wyniki będą jutro. Mam dzwonic ok 11 i jakby TSH było za duże czy coś nie tak to wizyta u gina będzie szybciej.
Czyli nerwy do jutra...

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Dziękuję :) dziewczyny a jak w ogóle te badanie prenatalne przebiega? Naprawdę trwa do godziny i przez ten czas gin majstruje sonda między nogami? ;P

3jgxskjosc311c31.png

@Gosika88 piękna ta biżuteria :)

@Kasiales a ile masz? Do 2,5 max można mieć, ale lepiej niżej - mi lekarz utrzymuje tsh na poziomie 1-1,5 (biorę Letrox 100), ważne przy tym też jest badanie ft4 - powinno być dość wysokie - ja mam koło 18, 19 i endo mówi, że super ;)

dziewczyny dzieki za odpowiedz moja wyniki
TSH 2,35
FT4 17,77

reklama
Do góry