klaslaw1987
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A bawię się w sutasz, jak masz ochotę to zapraszam do galerii gosiabizu.deviantart.comPochwal się, co dłubiesz
Tak ale hobbystycznie, nie utrzymuje się z tego, choć nieraz parę groszy wpadnie.
Sutasz jest cudny. Miałam sutaszowe kolczyki do ślubuA bawię się w sutasz, jak masz ochotę to zapraszam do galerii gosiabizu.deviantart.com
Przepiękne. Jesteś samouk? Długo się uczyłaś?A bawię się w sutasz, jak masz ochotę to zapraszam do galerii gosiabizu.deviantart.com
Cześć. Nie śpię całą noc..Tak miałam wysokie tsh,ale gin zapewniał że wszystko będzie dobrze i że dzidzi nic się nie stanie. Zapewne dziś się dowiem,co było przyczyną ale Was już nie chcę straszyć. Cieszcie się swoim stanem i nie denerwujcie, bo spokój najważniejszy. Tak czy inaczej Dziewczyny bardzo Wam dziękuję. Żegnam się z Wami i życzę każdej z osobna szczęśliwego rozwiązania!!! Dbajcie o siebie i swoje Fasolki. Buziaki
Masz prawo wyboru sn czy CC. Ale CC nie jest powodem do kolejnej, jeśli jest wszystko ok. Vbac tak się nazywa poród sn po ccJa dziewczyny siedzę w kolejce do ginekologa.. Co chwile gonie wymiotowac... Publiczna toaleta a wymioty fuuu! Strasznie sie denerwuje mam nadzieje ze zrobi usg i zalozy książeczkę.. W tedy bede spokojna..a jak jest z tymCC bo niby jest tak ze jeżeli mialo sie 1 to kolejna ciaza tez tak sie skonczy bo ja mialam porod przez Cc i zastanawiam sie czy znow mnie to czeka
Tak, podpatrywałam w internecie jak inne babeczki szyja. To nie trudne każdy może się nauczyć, a sutasz jest o tyle fajny, że wariacji kolorystycznych i kształtów są miliony. W sumie to uczę się ciągle, bo w każdej pracy jest coś do poprawieniaPrzepiękne. Jesteś samouk? Długo się uczyłaś?