reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

No to właśnie dzwoniłam do lekarza żeby przemówić wizytę, da znać między 20-22. A tymczasem zabieram się za robienie biżuterii , trzeba jakoś zarobić na te badanie hehe.

3jgxskjosc311c31.png
Robisz biżuterię?

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

reklama
Cześć. Nie śpię całą noc..Tak miałam wysokie tsh,ale gin zapewniał że wszystko będzie dobrze i że dzidzi nic się nie stanie. Zapewne dziś się dowiem,co było przyczyną ale Was już nie chcę straszyć. Cieszcie się swoim stanem i nie denerwujcie, bo spokój najważniejszy. Tak czy inaczej Dziewczyny bardzo Wam dziękuję. Żegnam się z Wami i życzę każdej z osobna szczęśliwego rozwiązania!!! Dbajcie o siebie i swoje Fasolki. Buziaki

Dziękujemy kochana za miłe słowa mimo Twojej tragedii :* Trzymam za Ciebie kciuki - kolejny raz się uda!! I wtedy wejdź tu i się pochwal ;)

Ja dziewczyny siedzę w kolejce do ginekologa.. Co chwile gonie wymiotowac... Publiczna toaleta a wymioty fuuu! Strasznie sie denerwuje mam nadzieje ze zrobi usg i zalozy książeczkę.. W tedy bede spokojna..a jak jest z tymCC bo niby jest tak ze jeżeli mialo sie 1 to kolejna ciaza tez tak sie skonczy bo ja mialam porod przez Cc i zastanawiam sie czy znow mnie to czeka

Ja dziewczyny siedzę w kolejce do ginekologa.. Co chwile gonie wymiotowac... Publiczna toaleta a wymioty fuuu! Strasznie sie denerwuje mam nadzieje ze zrobi usg i zalozy książeczkę.. W tedy bede spokojna..a jak jest z tymCC bo niby jest tak ze jeżeli mialo sie 1 to kolejna ciaza tez tak sie skonczy bo ja mialam porod przez Cc i zastanawiam sie czy znow mnie to czeka
Masz prawo wyboru sn czy CC. Ale CC nie jest powodem do kolejnej, jeśli jest wszystko ok. Vbac tak się nazywa poród sn po cc

Przepiękne. Jesteś samouk? Długo się uczyłaś?
Tak, podpatrywałam w internecie jak inne babeczki szyja. To nie trudne każdy może się nauczyć, a sutasz jest o tyle fajny, że wariacji kolorystycznych i kształtów są miliony. W sumie to uczę się ciągle, bo w każdej pracy jest coś do poprawienia

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Dzień dobry. Ile to jest wysokie tsh? Moje tez wysoko wg widełek ale lekarz nie powiedział nic w temacie. Nie chce panikować bo już mam wystarczająco sporo innych problemów.

My tez dzisiaj posypaliśmy . O dziwo pobudka o 7.40
Trzymam kciuki za wizyty i miłego dnia życzę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry