szczesliwa66
Fanka BB :)
Ja juz dzisiaj moglabym isc na cesarke bardzo dobrze to przechodze. Cesarki juz mialam dwie i mam zwezona miednice i dlatego sa wskazania. Znieczulenie mam tez ogolne przy kazdej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tragicznie zniosłam okres po CC, długo do siebie dochodziłam. Ale samo CC było ok. Na pamiątkę został mi szew- nie dali rady go wyciągnąć heheJa juz dzisiaj moglabym isc na cesarke bardzo dobrze to przechodze. Cesarki juz mialam dwie i mam zwezona miednice i dlatego sa wskazania. Znieczulenie mam tez ogolne przy kazdej
o, dziękuję bardzo, wiele mi to wyjaśniło@mono jak chcesz to wrzucę tu foto swojego starego
a na kiedy miałaś mieć?To Ty jesteś kwietniówką chyba?
U mnie samopoczucie średnie, po wczorajszej wiadomości, całą noc śniły mi się koszmary z ciążą i noworodkami w tle. Chyba przyspieszę usg prenatalne.
Rano nie mam mdłości i czuję się dobrze, schody zaczynają się po południu.
ja się tego boję nawet świadomieMi też dzisiaj śnił się noworodek, nie umiałam go trzymać i cały czas wypadala mi z rąk główka jestem w 1 ciąży i nigdy w życiu nie miałam zbytnio styczności z małymi dziećmi. Chyba podświadomie się boję
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Racja, chcę się też wybrać na to, koniecznie z mężem, bo o ile ja jeszcze jakieś mini mini pojęcie mam to on wiadomo żadnego, a przecież chcę żeby mi potem pomagałKażda mama to potrafi, zobaczysz jak urodzisz- instynkt zrobi swoje. Ale warto pójść na szkołę rodzenia, zwłaszcza zajęcia z pielęgnacji noworodka, najlepiej z przyszłym tatą
Ja tragicznie zniosłam okres po CC, długo do siebie dochodziłam. Ale samo CC było ok. Na pamiątkę został mi szew- nie dali rady go wyciągnąć hehe
mają już zaznaczoną linię gdzie ciąćTo moze teraz wyciagna jakbys miala cc
Teraz to chyba kupię na wszelki wypadek rozpuszczalne hehe boję się że mi strzeli, jak brzuch urośnie.mają już zaznaczoną linię gdzie ciąć
No to właśnie dzwoniłam do lekarza żeby przemówić wizytę, da znać między 20-22. A tymczasem zabieram się za robienie biżuterii , trzeba jakoś zarobić na te badanie hehe.Można, tylko istnieje ryzyko że ciąża jest starsza niż wynika z om i wtedy może być za późno
Pochwal się, co dłubieszNo to właśnie dzwoniłam do lekarza żeby przemówić wizytę, da znać między 20-22. A tymczasem zabieram się za robienie biżuterii , trzeba jakoś zarobić na te badanie hehe.