klaslaw1987
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam na 1 maj termin ale w polowie kwietnia bedzie cesarkaTo Ty jesteś kwietniówką chyba?
U mnie samopoczucie średnie, po wczorajszej wiadomości, całą noc śniły mi się koszmary z ciążą i noworodkami w tle. Chyba przyspieszę usg prenatalne.
Rano nie mam mdłości i czuję się dobrze, schody zaczynają się po południu.
Mi też dzisiaj śnił się noworodek, nie umiałam go trzymać i cały czas wypadala mi z rąk główka jestem w 1 ciąży i nigdy w życiu nie miałam zbytnio styczności z małymi dziećmi. Chyba podświadomie się boję
Też miałam w pierwszej ciążyMam wskazania do cc
Każda mama to potrafi, zobaczysz jak urodzisz- instynkt zrobi swoje. Ale warto pójść na szkołę rodzenia, zwłaszcza zajęcia z pielęgnacji noworodka, najlepiej z przyszłym tatąMi też dzisiaj śnił się noworodek, nie umiałam go trzymać i cały czas wypadala mi z rąk główka jestem w 1 ciąży i nigdy w życiu nie miałam zbytnio styczności z małymi dziećmi. Chyba podświadomie się boję
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam refundowane, wczoraj oddałam krew, więc będzie na badania.Mialam tez robi pappa i wolne bhcg ale zobacze co bedzie na prenatalnym
Mialam tez robi pappa i wolne bhcg ale zobacze co bedzie na prenatalnym