reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
To Ty jesteś kwietniówką chyba?

U mnie samopoczucie średnie, po wczorajszej wiadomości, całą noc śniły mi się koszmary z ciążą i noworodkami w tle. Chyba przyspieszę usg prenatalne.

Rano nie mam mdłości i czuję się dobrze, schody zaczynają się po południu.
Mam na 1 maj termin ale w polowie kwietnia bedzie cesarka

Mi się śniło usg i lekarz który mówił ze maleństwo jest zdrowe i ze będzie to dziewczynka [emoji4]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018
Mi też dzisiaj śnił się noworodek, nie umiałam go trzymać i cały czas wypadala mi z rąk główka:( jestem w 1 ciąży i nigdy w życiu nie miałam zbytnio styczności z małymi dziećmi. Chyba podświadomie się boję

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi też dzisiaj śnił się noworodek, nie umiałam go trzymać i cały czas wypadala mi z rąk główka:( jestem w 1 ciąży i nigdy w życiu nie miałam zbytnio styczności z małymi dziećmi. Chyba podświadomie się boję

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Każda mama to potrafi, zobaczysz jak urodzisz- instynkt zrobi swoje. Ale warto pójść na szkołę rodzenia, zwłaszcza zajęcia z pielęgnacji noworodka, najlepiej z przyszłym tatą

reklama
Do góry