szczesliwa66
Fanka BB :)
Ale nie od 7tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny [emoji4] i widać ze to nie tluszczykowy [emoji4]To moj raczej taki tluszczykowy
Musisz zmniejszyć na stronie w necie i wtedy zapisać i wrzucaj bo czekam [emoji4]Czesc, zrobilam zdjecie brzucha, przesylalam juz i na koniec wyskoczyl komunikat za duzy plik :/
Piekniusi [emoji4]
Nie bo rozmawialam z nia i pytalam czy moze sie pomylil ale nie mowila ze od 7 tygodniz ciazy czuc ruchy dziecka bo tez pytala sie czy ja juz czujeW 7 to dziecko zaczyna sie ruszac. Moze kolezanka cos zle zrozumiala albo lekarz sie przejezyczyl?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Nie bo rozmawialam z nia i pytalam czy moze sie pomylil ale nie mowila ze od 7 tygodniz ciazy czuc ruchy dziecka bo tez pytala sie czy ja juz czuje
No ja tez