reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Ale nie od 7tco_O
ticker.php

reklama
W 7 to dziecko zaczyna sie ruszac. Moze kolezanka cos zle zrozumiala albo lekarz sie przejezyczyl?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ale macie brzuszki. Ja tez nie pokaże bo mam rozstępy i tłuszczyk. Ogólnie mi to nie przeszkadza ale szczególnie nie zachwyca[emoji854]
Spać mi się chce.
Dzisiaj idę na imprezę rodzinna i dopiero teraz zastanawiam się czy się zmieszczę w sukienkę.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja bylam tydzien temu na imprezie rodzinnej i zalozylam po raz pierwszy kiecke kupiona latem... mysle, ze nie predko ja znowu zaloze;) ledwo sie wcisnelam, a po jedzeniu to juz w ogole

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Do góry