reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja swojego nie mogę dodać bo niby za duże foto :(
Szczęśliwa66, to nie tłuszcz! To jest ciążowe profesjonalne wybrzuszenie :) aż w szoku jestem że u Was już aż tak widać :)

reklama
Ciesze się bardzo:) moja pociecha:) u mnie bardzo duzo widac choc to tylko 8tydzien... :)ale przy 1 dziecku tez tak mialam od razu byko widać:)

Moja kolezanka mieszka w Holandii jest w 8 tygodniu ciazy tam chodzi do lekarza i wiecie co jej powiedzial ze ruchy dziecka juz czuc od 7 tygodnia ciazy myslalam ze sie posikam ze smiechu on chyba jakis z innego swiata:-D Moze holenderki ruchy juz czuja od szostego tygodnia:D

Haha serio? Masakra ... Ja mialam w rodzinie taka dziewczyne ktora ledwo co zaszla i tez juz w 2 mies czula ruchy hehe:) ale powiem wam ze takie cos mnie rozsmiesza... Może się dzidzia ruszac ale dlugoo nie bd czuc kopniakow:)

Pewnie wszedzie trabia o tym w internecie ja sobie nia wyobrazam jak mozna czuc ruchy jak dziecko ma np 1 cm przeciez wtedy jest schowane za koscia lonowa zreszta jest grubosc miesnia macicy i powloki brzuszne masakra

Na moim wrzesniowym forum bylu dziewczyny co czuly jakies ruchy (nie kopniaki) juz od 12-13 tyg...
u mnie byly dosc pozno i w ogole Zosia byla baaardzo malo aktywna w brzuchu.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Ja czulam końcem5miesiaca ginekolog sie dziwił bo widzial ze maly kopie na usg ale faktycznie nie bylo czuc.. :) czym to idzie nie wiem:)

Do góry