reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Ja swojego nie mogę dodać bo niby za duże foto :(
Szczęśliwa66, to nie tłuszcz! To jest ciążowe profesjonalne wybrzuszenie :) aż w szoku jestem że u Was już aż tak widać :)

reklama
Ciesze się bardzo:) moja pociecha:) u mnie bardzo duzo widac choc to tylko 8tydzien... :)ale przy 1 dziecku tez tak mialam od razu byko widać:)

Moja kolezanka mieszka w Holandii jest w 8 tygodniu ciazy tam chodzi do lekarza i wiecie co jej powiedzial ze ruchy dziecka juz czuc od 7 tygodnia ciazy myslalam ze sie posikam ze smiechu on chyba jakis z innego swiata:-D Moze holenderki ruchy juz czuja od szostego tygodnia:D

Haha serio? Masakra ... Ja mialam w rodzinie taka dziewczyne ktora ledwo co zaszla i tez juz w 2 mies czula ruchy hehe:) ale powiem wam ze takie cos mnie rozsmiesza... Może się dzidzia ruszac ale dlugoo nie bd czuc kopniakow:)

Pewnie wszedzie trabia o tym w internecie ja sobie nia wyobrazam jak mozna czuc ruchy jak dziecko ma np 1 cm przeciez wtedy jest schowane za koscia lonowa zreszta jest grubosc miesnia macicy i powloki brzuszne masakra

Na moim wrzesniowym forum bylu dziewczyny co czuly jakies ruchy (nie kopniaki) juz od 12-13 tyg...
u mnie byly dosc pozno i w ogole Zosia byla baaardzo malo aktywna w brzuchu.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Ja czulam końcem5miesiaca ginekolog sie dziwił bo widzial ze maly kopie na usg ale faktycznie nie bylo czuc.. :) czym to idzie nie wiem:)

Do góry