reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja kupiłam dziś legginsy ocieplane haha mają w środku futerko ;) są ciut luzne ale za kilka tygodni będą dobre :)

Zazdroszczę takich szczupłych brzuszków! Wybrzuszenie ciazowe jest piękne!
Ja widzę u siebie większy brzuch a ze mam tłuszczu sporo to nie wyglądam najlepiej .. Jak popatrzyłam na wasze to wpadnę w kompleksy!

reklama
Ja kupiłam dziś legginsy ocieplane haha mają w środku futerko ;) są ciut luzne ale za kilka tygodni będą dobre :)

Zazdroszczę takich szczupłych brzuszków! Wybrzuszenie ciazowe jest piękne!
Ja widzę u siebie większy brzuch a ze mam tłuszczu sporo to nie wyglądam najlepiej .. Jak popatrzyłam na wasze to wpadnę w kompleksy!
Żadne kompleksy. Każdy brzuszek ciążowy jest piękny niezależnie czy ma tłuszczyku więcej czy mniej [emoji4]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Dziewczyny bylam siku i nagle na papierze zobaczylam brazowy skrzep.. Czy któraś tak miala??? Strasznie sie boje!! To normalne? Nie boli mnie nic ale sie boje

Dziewczyny bylam siku i nagle na papierze zobaczylam brazowy skrzep.. Czy któraś tak miala??? Strasznie sie boje!! To normalne? Nie boli mnie nic ale sie boje
Mi gin mówiła ze mogą się pojawiać plamienia. Ale jak się stresujesz to może zadzwoń do swojego gina jak masz możliwość. Nie wspolzylas ostatnio?

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Nie właśnie bo nie mam ochoty..mam uplawy ogolnie ale to bylo jak poczatek okresu..to nie krew tylko taki skrzep brazowy... Hmm jade na to wesele najwyżej jak cos zobacze to pojade do szpitala...:( Boże ale się boje

Nie właśnie bo nie mam ochoty..mam uplawy ogolnie ale to bylo jak poczatek okresu..to nie krew tylko taki skrzep brazowy... Hmm jade na to wesele najwyżej jak cos zobacze to pojade do szpitala...:( Boże ale się boje
Spokojnie. Nie denerwuj się bo stres nie pomaga. Jak to tylko skrzętnie to spokojnie. Zawsze jeszcze możesz jechać na IP ale wtedy pewnie Cię zostawią

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Obserwuj teraz i jak coś to podjedziecie do szpitala podpytaj i będziesz spokojniejsza

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

reklama
Tak zrobie bede patrzeć czy pojawia sie krew.. Masakra... ;(moze to stan zapalny czy cos...dam wam znac co i jak później

Do góry