reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Nie właśnie bo nie mam ochoty..mam uplawy ogolnie ale to bylo jak poczatek okresu..to nie krew tylko taki skrzep brazowy... Hmm jade na to wesele najwyżej jak cos zobacze to pojade do szpitala...:( Boże ale się boje
Miałam to samo wczoraj rano, ale od wczorajszego po południa jest czysto. Mimo to idę jutro o 9 do gina zobaczymy czy z dzidziakiem wsio ok.

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Podczytywałam was a dziś już mogę się przywitać.
Termin według moich obliczeń to 24.05 ale wczoraj na USG wyszło że niby ciążą młodsza i termin 1.06. Ale i tak zgłaszam się do Was a nie do czerwcówek bo coś czuję że na USG w 11-14 tyg wyjdzie jednak maj. A poza tym mam 90% szansy na cholestazę a wtedy wywołują 2 tyg przed terminem (tak miałam w dwóch poprzednich ciążach).
Serduszko bije, wizyta za 2tyg - gin powiedziała że wtedy mija największe ryzyko i wtedy założy kartę ciąży. A poza tym jestem od 3 tyg na duphastonie/luteinie bo miałam plamienie i okazało się że niedomaga mi ciałko żółte (na szczęście szybko zrobiłam Betę więc się zorientowałam że coś nie tak).

Do góry