reklama
szczesliwa66
Fanka BB :)
Jak cie nic nie boli i nie krwawisz to okTak zrobie bede patrzeć czy pojawia sie krew.. Masakra... ;(moze to stan zapalny czy cos...dam wam znac co i jak później
Gosika88
Miałam to samo wczoraj rano, ale od wczorajszego po południa jest czysto. Mimo to idę jutro o 9 do gina zobaczymy czy z dzidziakiem wsio ok.Nie właśnie bo nie mam ochoty..mam uplawy ogolnie ale to bylo jak poczatek okresu..to nie krew tylko taki skrzep brazowy... Hmm jade na to wesele najwyżej jak cos zobacze to pojade do szpitala... Boże ale się boje
MegiKM
Dziewczyny, jest coś co mogę wziąć na bolącą wyrzynająca się ósemkę?
Ja mialam afty w jamie ustnej to lekarz mówił zebym używałam tantum verde. Troszkę znieczula wiec moze w przypadku ósemek tez się sprawdzi.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hope
podwójna mama :-)
Pasta i płyn do płukania elmex zielona, paracetamol, żel do ząbkowania, goździki.Dziewczyny, jest coś co mogę wziąć na bolącą wyrzynająca się ósemkę?
Dziewczyny, jest coś co mogę wziąć na bolącą wyrzynająca się ósemkę?
Żuj goździki ! Uwierz mi, pomaga [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
reklama
Podczytywałam was a dziś już mogę się przywitać.
Termin według moich obliczeń to 24.05 ale wczoraj na USG wyszło że niby ciążą młodsza i termin 1.06. Ale i tak zgłaszam się do Was a nie do czerwcówek bo coś czuję że na USG w 11-14 tyg wyjdzie jednak maj. A poza tym mam 90% szansy na cholestazę a wtedy wywołują 2 tyg przed terminem (tak miałam w dwóch poprzednich ciążach).
Serduszko bije, wizyta za 2tyg - gin powiedziała że wtedy mija największe ryzyko i wtedy założy kartę ciąży. A poza tym jestem od 3 tyg na duphastonie/luteinie bo miałam plamienie i okazało się że niedomaga mi ciałko żółte (na szczęście szybko zrobiłam Betę więc się zorientowałam że coś nie tak).
Termin według moich obliczeń to 24.05 ale wczoraj na USG wyszło że niby ciążą młodsza i termin 1.06. Ale i tak zgłaszam się do Was a nie do czerwcówek bo coś czuję że na USG w 11-14 tyg wyjdzie jednak maj. A poza tym mam 90% szansy na cholestazę a wtedy wywołują 2 tyg przed terminem (tak miałam w dwóch poprzednich ciążach).
Serduszko bije, wizyta za 2tyg - gin powiedziała że wtedy mija największe ryzyko i wtedy założy kartę ciąży. A poza tym jestem od 3 tyg na duphastonie/luteinie bo miałam plamienie i okazało się że niedomaga mi ciałko żółte (na szczęście szybko zrobiłam Betę więc się zorientowałam że coś nie tak).