reklama
to mamy podobnie
nknatalia
Fanka BB :)
Hej. Właśnie wróciłam z Lidla i też kupiłam te legginsy i są super owszem są za duże w brzuchu ale zwinęłam je w pasie, są naprawdę wygodne. Do tego udało mi się kupić dwie bluzeczki z krótkim rękawem z marszczeniami na brzuchu pod kolor skarpetki i super fajne bawełniane majtochy bo moje mnie już uciskają. Żałuję że jeszcze jednych tych legginsów nie wzięłam. Moje dziecko znowu chore, tydzień pochodziła do przedszkola i na nowo chora mnie kaszel trzyma już trzeci tydzień i chyba muszę poniwnie wybrać się do lekarza bo nic mi nie przechodzi. Gratuluję pięknych brzuszków w pierwszej ciąży też go wypatrywałam, teraz wolę nie patrzeć, też mam nadwagę i u mnie tym razem nie będzie taki ładny. Wiecie że nie wiem nawet ile ważę i wolę nie wiedzieć. Nie pamiętam kiedy ostatnio to sprawdzałam. Dla wymiotujacych mam mam radę w pierwszej ciąży miałam takie uporczywe wymioty, że w szpitalu nie mogli mi pomóc i dopiero konsylium się zebrało i stwierdzili że podadzą mi syrop przeciwwymiotny dla dzieci i to mi uratowało życie i mogłam normalne funkcjonować.
tysia123
Ja bez ciazy mam brzuch jak w ciazy. Ale wszystko przez to ze rozeszły mi sie miesnie proste po pierwszej ciazy. Wtedy to bylo prawie niezauwazalne ale druga ciaza zrobila swoje. Teraz jak nie moge cwiczyc znowu jest gorzej.
Milego dnia
Milego dnia
szczesliwa66
reklama