reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Ja bym jeszcze proponowala zrobic prywatne forum np to zostawic a zrobic drugie prywatne i nowe majowki by tu sie zglaszaly u dodawaliby sie je do prywatnego. Jesli w ogole da sie zrobic cos takiego.

Dziewczyny, czy wy też macie takie napady że raz wam gorąco raz zimno ? Ja to chyba oszaleje tak to się rozbieram a za chwile to w koc bym się zawinęła i nosa nie wynurzała :confused:

Ja dzisiaj niestety zauważyłam smużki krwi w śluzie nie było tego wiele ale swoje do myslenia juz dało ,wizytę mam w środę i nie wiem czy poczekać czy jednak poszukać już czegoś na dzisiaj [emoji17]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka ;)

@ Fabimama swietny pomysł z tabelą, moge spróbować zrobić jesli chcecie ;)

@mysiaka92 mysle ze na zamknięty troche za szybko, ja bym poczekała aż nas bedzie wiecej ;)

@Maud jesli sie martwisz to sprawdź to dzisiaj, albo poczekaj czy sie to powtórzy.

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, współczuje wam tych dolegliwości.. ja to się zastanawiam czy ze mną ok że ich nie mam [emoji849] ale w pierwszej ciąży też było mało objawów i tego się trzymam [emoji3]
Mnie też cały czas zimno [emoji853]
Maud, obserwuj się.. jeżeli to jednorazowe to może nic takiego ale jak nie przejdzie i nadal bedzie krew widoczna to sprawdź to dzisiaj..
@mysiaka92, tabelka fajne sprawa i warto założyć a z zamkniętym forum to jeszcze bym chwile poczekała.. bo jeszcze sporo majówek się pojawi [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja dzisiaj niestety zauważyłam smużki krwi w śluzie nie było tego wiele ale swoje do myslenia juz dało ,wizytę mam w środę i nie wiem czy poczekać czy jednak poszukać już czegoś na dzisiaj [emoji17]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym chyba do środy nie wytrzymała z nerwów..

reklama
@Maud Ja bym poczekała do środy. Chyba że faktycznie się jeszcze powtórzy to poszła bym dziś.
@Nuśkaaa jasne, myślę że jeśli masz ochotę to możesz zrobić :)
Co do tych moich napadów ciepła i zimna, wyszedł mi jeszcze trądzik :errr: Czuje się jak bym dopiero dojrzewała :p

Do góry