reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Ja bym jeszcze proponowala zrobic prywatne forum np to zostawic a zrobic drugie prywatne i nowe majowki by tu sie zglaszaly u dodawaliby sie je do prywatnego. Jesli w ogole da sie zrobic cos takiego.

Dziewczyny, czy wy też macie takie napady że raz wam gorąco raz zimno ? Ja to chyba oszaleje tak to się rozbieram a za chwile to w koc bym się zawinęła i nosa nie wynurzała :confused:

Ja dzisiaj niestety zauważyłam smużki krwi w śluzie nie było tego wiele ale swoje do myslenia juz dało ,wizytę mam w środę i nie wiem czy poczekać czy jednak poszukać już czegoś na dzisiaj [emoji17]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka ;)

@ Fabimama swietny pomysł z tabelą, moge spróbować zrobić jesli chcecie ;)

@mysiaka92 mysle ze na zamknięty troche za szybko, ja bym poczekała aż nas bedzie wiecej ;)

@Maud jesli sie martwisz to sprawdź to dzisiaj, albo poczekaj czy sie to powtórzy.

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, współczuje wam tych dolegliwości.. ja to się zastanawiam czy ze mną ok że ich nie mam [emoji849] ale w pierwszej ciąży też było mało objawów i tego się trzymam [emoji3]
Mnie też cały czas zimno [emoji853]
Maud, obserwuj się.. jeżeli to jednorazowe to może nic takiego ale jak nie przejdzie i nadal bedzie krew widoczna to sprawdź to dzisiaj..
@mysiaka92, tabelka fajne sprawa i warto założyć a z zamkniętym forum to jeszcze bym chwile poczekała.. bo jeszcze sporo majówek się pojawi [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja dzisiaj niestety zauważyłam smużki krwi w śluzie nie było tego wiele ale swoje do myslenia juz dało ,wizytę mam w środę i nie wiem czy poczekać czy jednak poszukać już czegoś na dzisiaj [emoji17]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym chyba do środy nie wytrzymała z nerwów..

reklama
@Maud Ja bym poczekała do środy. Chyba że faktycznie się jeszcze powtórzy to poszła bym dziś.
@Nuśkaaa jasne, myślę że jeśli masz ochotę to możesz zrobić :)
Co do tych moich napadów ciepła i zimna, wyszedł mi jeszcze trądzik :errr: Czuje się jak bym dopiero dojrzewała :p

Do góry