reklama
niebieskooka08
Zaciekawiona BB
niebieskooka08
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, czy wy też macie takie napady że raz wam gorąco raz zimno ? Ja to chyba oszaleje tak to się rozbieram a za chwile to w koc bym się zawinęła i nosa nie wynurzała
Mi jest Ciągle zimno. Ludzie w krotkich spodenkach a ja w chuście i kurtce opatulona.Dziewczyny, czy wy też macie takie napady że raz wam gorąco raz zimno ? Ja to chyba oszaleje tak to się rozbieram a za chwile to w koc bym się zawinęła i nosa nie wynurzała
Maud
Zaciekawiona BB
Ja dzisiaj niestety zauważyłam smużki krwi w śluzie nie było tego wiele ale swoje do myslenia juz dało ,wizytę mam w środę i nie wiem czy poczekać czy jednak poszukać już czegoś na dzisiaj [emoji17]
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Nuśkaaa
Fanka BB :)
Hejka
@ Fabimama swietny pomysł z tabelą, moge spróbować zrobić jesli chcecie
@mysiaka92 mysle ze na zamknięty troche za szybko, ja bym poczekała aż nas bedzie wiecej
@Maud jesli sie martwisz to sprawdź to dzisiaj, albo poczekaj czy sie to powtórzy.
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
@ Fabimama swietny pomysł z tabelą, moge spróbować zrobić jesli chcecie
@mysiaka92 mysle ze na zamknięty troche za szybko, ja bym poczekała aż nas bedzie wiecej
@Maud jesli sie martwisz to sprawdź to dzisiaj, albo poczekaj czy sie to powtórzy.
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, współczuje wam tych dolegliwości.. ja to się zastanawiam czy ze mną ok że ich nie mam [emoji849] ale w pierwszej ciąży też było mało objawów i tego się trzymam [emoji3]
Mnie też cały czas zimno [emoji853]
Maud, obserwuj się.. jeżeli to jednorazowe to może nic takiego ale jak nie przejdzie i nadal bedzie krew widoczna to sprawdź to dzisiaj..
@mysiaka92, tabelka fajne sprawa i warto założyć a z zamkniętym forum to jeszcze bym chwile poczekała.. bo jeszcze sporo majówek się pojawi [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mnie też cały czas zimno [emoji853]
Maud, obserwuj się.. jeżeli to jednorazowe to może nic takiego ale jak nie przejdzie i nadal bedzie krew widoczna to sprawdź to dzisiaj..
@mysiaka92, tabelka fajne sprawa i warto założyć a z zamkniętym forum to jeszcze bym chwile poczekała.. bo jeszcze sporo majówek się pojawi [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja bym chyba do środy nie wytrzymała z nerwów..Ja dzisiaj niestety zauważyłam smużki krwi w śluzie nie było tego wiele ale swoje do myslenia juz dało ,wizytę mam w środę i nie wiem czy poczekać czy jednak poszukać już czegoś na dzisiaj [emoji17]
reklama
niebieskooka08
Zaciekawiona BB