reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Odnośnie jedzenia to aktualnie mamy też taki problem jak Twoja bratowa ... W nocy i rano jest cycuś a w dzień odmowa jedzenia .Wystarczy ,że zbliżę się z jedzeniem a mały zaczyna machać rączkami , odpycha i zamyka buzię czasem wpada w płacz. Próbowałam dawać do rączki jedzenie też nic z tego . Odmowa i już . Stracił zainteresowanie jedzeniem. Trwa to już prawie 2 tygodnie. Na początku próbowałam coś z tym robić a teraz i ja kapituluję

no moja bratowa juz skapitulowała, wysłala ją do zlobka i tez jest cyrk.... wydaje mi się że trzeba odpuscic i juz. Wiadomo że czlowiek sie martwi.

reklama
U nas czekamy na eeg.. Tak to nas nie wypuszcza...oski dzis dal czadu.. Padnieta jestem..spimy po 3/5h max.. A maly odsypia w dzien albo i nie.. Chyba wyszedl nam 3ząbek.. Ale nie do końca:) więc mamy 2.5zabka:) Oski pozwolil mi dzis mu masować dziaslo i to chyba przynioslo efekt..bo tak to nie bylo mowy o masowaniu dziasel.. Jutro jade do domu na 2 dni.. Kręgosłup siada... Ehh..
Anitka dzis ma gorszy dzie. Ta z ktora jestem na sali..co ma 3 latka i matka ja zostawila.. Ma zespol FAS.. Do mnie mowi mama.. Chyba ją cos bierze.. W nocy nie raz krzyczy.. Ehh.. Trzymajcie kciuki żebym nie zwariowala

@Jetkaa mam nadzieję, że uda się zrobić badanie i to w ludzki sposób. Czasami pielęgniarki/techniczni od sprzętu chcą udowodnić, że są bogami i traktują rodziców małych pacjentów i pacjentów jak bydło- nie wiem czemu. Oby już Was nigdy nie spotkało coś takiego.
I jeszcze biedna musisz dźwigać cierpienie drugiego dziecka a potrzebujesz spokoju.
A my hormon dostajemy dopiero 27.02- tak nam umówili odbiór i szkolenie.

Straszne to jest, zero empatii. Ja jako dziecko miałam robione eeg głowy i to nie raz tylko ze w Centrum Zdrowia Dziecka i nie mam jakiejś traumy po tym, jedynie to że to trzeba było spać na zawołanie, a jak zmusić 5 letnie dziecko do spania? Więc moi rodzice jak Ty @Jetkaa Oskiego ;) trzymali mnie calą noc bez spania, bylo smiesznie bo robili wszystko zebym nie zasneła łącznie z graniem w piłkę, nawet mój brat nie spał.
Może warto by skonsultować Oskiego gdzie indziej?

reklama
Do góry