reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja uzywam takiego kremu. Dostalam od kolezanki, ona pracuje w szpitalu przy obloznie chorych ale moze da sie w aptece dostac. Dziala rewelacyjnie.Zobacz załącznik 940270
@Jetkaa ,jutro o 10 kciuczymy :).
Dziewczyny, pomozecie z tymi policzkami czerwonymi....ze taka reakcja na twarozek?
Może być, że za dużo nabiału. Odstaw na tydzień- dwa wszystko mleczne. A zmiany tylko nawilżaj. Potem zrób delikatną prowokację, jak wyjdzie nowe lub się zaostrzy, to masz winowajcę. U Em taka szybka reakcja była na jajka

reklama
Hej kobietki u nas choroba choroba i jeszcze raz choroba
Zaczęli chłopaki później mała,mąż i mnie trochę bierze
Z młodą co 2 dzień u lekarza i skończyło się na antybiotyku. Masakra budzi się zazwyczaj ok 3 z takim rykiem że uspokoić ją trudno .Wyszly jej trójki śmieszne miny wali jak babka która sztuczną szczenę wyjmuje .
Moja waży z 8i pół kilo przy chorobie tylko cyc .

Jetkaa kciuki zaciśnięte za dobry wynik i wyjście do domu .

Czesc dziewczyny. My po badnaiu eeg.. Oski wstal o 4tej i trzymalam go do 10tej zeby nie spal.. Kapalam go 4 razy zeby nie zasypial.. Noi w końcu o 10tej wzieli.. Babka zaklada oskiemy te diody dala na to jakas gume ktora wytargala mu polowe wlosow.. Gdy podlozyla pieluche pod szyje i to zawiazla guma oski zrobil sie siny mowie ze sie dusi a ona ze tak ma byc.. Ja widze ze on zrobil sie siny i oczy zalzawione .. Gdy mu to odchylilam zeby zlapal oddech maly zaczerpnal powietrze i zaczal potwornie płakać.. 3 razy mi sie zapomnial a ta nic.. Mówię jej ze to za mocno a ona mnie zjebala ze tak ma byc.. A dziecko oddychac nie moglo.. Tak plakal i nie mogl oddychać ze to rozerwalam wszystko no bez jaj... Nie moglam go uspokoic.. Nosz kuzwa... Oczywiscie badanie nie wyszlo.. A ta do mnie z pretensjami ze dziecko w histeri bo pewno wyspane.. Ja se mysle nosz... Bidok maly..wylam razem z nim.. Juz mam dosc... Nie kompetentna babka tam pracuje.. Oczywiście powiedzkalam tu na oddziale co sie wydarzylo.. Bo widziały nasze pielęgniarki jaki byl.. Nie szlo go uspokoic.. A mnie razem z nim.. Wytargala mu wlosy jak dala diody i chciała dac gume na to .. A slady ma na glowce takie jak by dostal kolczatka.... Poj****ne to jest.. Nie mam sil juz do niektórych pielegniarek..

Czesc dziewczyny. My po badnaiu eeg.. Oski wstal o 4tej i trzymalam go do 10tej zeby nie spal.. Kapalam go 4 razy zeby nie zasypial.. Noi w końcu o 10tej wzieli.. Babka zaklada oskiemy te diody dala na to jakas gume ktora wytargala mu polowe wlosow.. Gdy podlozyla pieluche pod szyje i to zawiazla guma oski zrobil sie siny mowie ze sie dusi a ona ze tak ma byc.. Ja widze ze on zrobil sie siny i oczy zalzawione .. Gdy mu to odchylilam zeby zlapal oddech maly zaczerpnal powietrze i zaczal potwornie płakać.. 3 razy mi sie zapomnial a ta nic.. Mówię jej ze to za mocno a ona mnie zjebala ze tak ma byc.. A dziecko oddychac nie moglo.. Tak plakal i nie mogl oddychać ze to rozerwalam wszystko no bez jaj... Nie moglam go uspokoic.. Nosz kuzwa... Oczywiscie badanie nie wyszlo.. A ta do mnie z pretensjami ze dziecko w histeri bo pewno wyspane.. Ja se mysle nosz... Bidok maly..wylam razem z nim.. Juz mam dosc... Nie kompetentna babka tam pracuje.. Oczywiście powiedzkalam tu na oddziale co sie wydarzylo.. Bo widziały nasze pielęgniarki jaki byl.. Nie szlo go uspokoic.. A mnie razem z nim.. Wytargala mu wlosy jak dala diody i chciała dac gume na to .. A slady ma na glowce takie jak by dostal kolczatka.... Poj****ne to jest.. Nie mam sil juz do niektórych pielegniarek..
Boże co za ludzie, jak tak mozna, widzi że małe dziecko do tego chore, jak można być takim bez serca. Wiadomo kiedy będziecie mogli powtórzyć to badanie?

Nosz....co za...g00pia baba! Zaprzepascila szanse.
Najgorsze,ze nie wiadomo ns kogo sie trafi. Bardzo mi przykro,ze Oskar cierpial, a co za tym idzie, Ty tez.

Tormentiol jest bardzo niebezpieczny i jest to maść przeznaczona od wieku bodajże 12 lat...
Ten co jest bez recepty nie jest na sterydach. Byliśmy wczoraj na szczepieniu i pediatra kazala mi tym smarowac. Raczej ma to od zębów, bo powiedziała że jeszcze trochę i 2 żeby na dole jej powinny wyjść.

Dzień dobry! z tym tormentiolem to bym uważala, jest jakaś maść robiona na recepte ktora dziala cuda, więc może to pomoże. Dziewczyny co dawać w nocy dziecku zamiast piersi? chce oduczyc ją jdzenia w nocy, moja bratowa ma problem z coreczka ktora je tylko w nocy, tylko mleko a przez dzien nic

reklama
Dzień dobry! z tym tormentiolem to bym uważala, jest jakaś maść robiona na recepte ktora dziala cuda, więc może to pomoże. Dziewczyny co dawać w nocy dziecku zamiast piersi? chce oduczyc ją jdzenia w nocy, moja bratowa ma problem z coreczka ktora je tylko w nocy, tylko mleko a przez dzien nic
Jeśli już, to wodę ze względu na zęby. Ale dziecka nie oszukasz, jeśli chce mleka lub po prostu bliskości. No i bratowej dziecko, to nie Twoje dziecko. U nas 3/4nocnego cycka to bardziej smoczek niż jedzenie

Do góry