reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry! z tym tormentiolem to bym uważala, jest jakaś maść robiona na recepte ktora dziala cuda, więc może to pomoże. Dziewczyny co dawać w nocy dziecku zamiast piersi? chce oduczyc ją jdzenia w nocy, moja bratowa ma problem z coreczka ktora je tylko w nocy, tylko mleko a przez dzien nic
Może przegotowaną wodę w butelce? Ja tym tormentiolem to Góra 2 razy dziennie ale znika już jej powoli to daje sudocremem albo krem. Z sudocremem też trzeba uważać u dziewczynek, bo sklejają wargi sromowe. Ja dzisiaj jak zombie mała wstaje w nocy nie śpi sobie 1-2h leży i patrzy na mnie lub próbuje siadać. Przez te zęby to ja zwariuje, marudna jak nie wiem. Ale co się dziwić jak pół nocy nie śpi o 7 juz pobudka, a do tego ją pewnie boli. Dziewczyny jakie niedrogie nosidło polecacie?

reklama
Może przegotowaną wodę w butelce? Ja tym tormentiolem to Góra 2 razy dziennie ale znika już jej powoli to daje sudocremem albo krem. Z sudocremem też trzeba uważać u dziewczynek, bo sklejają wargi sromowe. Ja dzisiaj jak zombie mała wstaje w nocy nie śpi sobie 1-2h leży i patrzy na mnie lub próbuje siadać. Przez te zęby to ja zwariuje, marudna jak nie wiem. Ale co się dziwić jak pół nocy nie śpi o 7 juz pobudka, a do tego ją pewnie boli. Dziewczyny jakie niedrogie nosidło polecacie?
Mei tai zobacz na aliexpress. Są dobre dla malucha i tanie
Link do: Kupuj przez internet mei tai baby carrier Sprzedaż hurtowa w najlepszej cenie

Ok zobacze a co myślisz o kinderkraft. Chcę zacząć chodzić na kijki jak zrobi się ciepło i myślałam właśnie żeby Laure w nosidło i razem z nią
A które dokładnie? Nie jestem ekspertem, musiałabym popatrzeć model i poczytać, bo niestety czasem pisze, że ergonomiczne a i tak jest wisiadłem.

Jeśli pytasz o model Nino to on jest ok, tylko ma wąski panel i posłuży dziecku w rozmiarze max 80

Ostatnia edycja:
Hej mamusie[emoji4] czy któraś z Was ( chodzi mi o wasze starsze dzieci) oddawala roczniaka do żłobka? Mialabym kilka pytań

Dzięki poszukam czegoś innego.
Popatrz na allmela, bondolino, manduca, mei tai, nosidła lenny lamb, tula czasem są promocje. Na olx poszukaj. Tylko już rozmiar toddler. I ważna jest szerokość panela a nie kg.
Te drogie mają taką cenę że względu na jakość klamra, warto zapłacić jak chcesz używać często lub długo, bo masz pewność, że Ci się nie rozepnie samo

reklama
Dzień dobry! z tym tormentiolem to bym uważala, jest jakaś maść robiona na recepte ktora dziala cuda, więc może to pomoże. Dziewczyny co dawać w nocy dziecku zamiast piersi? chce oduczyc ją jdzenia w nocy, moja bratowa ma problem z coreczka ktora je tylko w nocy, tylko mleko a przez dzien nic
Odnośnie jedzenia to aktualnie mamy też taki problem jak Twoja bratowa ... W nocy i rano jest cycuś a w dzień odmowa jedzenia .Wystarczy ,że zbliżę się z jedzeniem a mały zaczyna machać rączkami , odpycha i zamyka buzię czasem wpada w płacz. Próbowałam dawać do rączki jedzenie też nic z tego . Odmowa i już . Stracił zainteresowanie jedzeniem. Trwa to już prawie 2 tygodnie. Na początku próbowałam coś z tym robić a teraz i ja kapituluję

Do góry