reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Cześć dziewczyny
U nas padla dignoza ;\ oskiemu juz całkowicie mięśnie zanikly:( oski juz do domu nie wyjdzie;( nie wiem co mam robić co myslec. Nie wiem co sie dzieje:( ostatnie dni spedzi w szpitalu:( nie wiemy ile czasu nam zostalo:( lekarz zalatwi mi w domu royalda McDonalda pokoj zeby damian mógł byc wiecej czasu z nami:(
:( Nie wiem, co pisać. Jestem z Wami myślami i sercem.

reklama
Cześć dziewczyny
U nas padla dignoza ;\ oskiemu juz całkowicie mięśnie zanikly:( oski juz do domu nie wyjdzie;( nie wiem co mam robić co myslec. Nie wiem co sie dzieje:( ostatnie dni spedzi w szpitalu:( nie wiemy ile czasu nam zostalo:( lekarz zalatwi mi w domu royalda McDonalda pokoj zeby damian mógł byc wiecej czasu z nami:(
Kochana jestem z Wami całym sercem [emoji176][emoji176]

@Jetkaa biedactwo przytulam Was najmocniej jak mogę. Serce pęka... Jeśli możemy coś dla Was zrobić, pisz proszę. Zrobiłaś wszystko co mogłaś. Wszyscy zrobiliście. Nawet więcej. Więcej niż człowiek może. Jestem z Tobą, z Wami myślami. Przykro mi, potwornie przykro.

@Jetkaa.. dziewczyny już chyba wszystko napisały.. takiego bólu nie da się ująć w słowach.. nie da się pocieszyć.. bo kto ukoi cierpienia matki, która patrzy na swoje maleństwo i nie potrafi mu pomóc.. Oskar jest w tym wszystkim bardzo dzielny.. tak bardzo chciałabym, żeby wasza historia dobrze się skończyła.. [emoji17]

Dziewczyny, czy któreś z Waszych dzieci mialo wysypke, ktora jest grzybicza infekcja? Moja miala ramiona z czerwonymi plamkami, ktore po traktowaniu clotrimazolem rozeszly sie w wielkie czerwonawe poluszczone placki [emoji33] Juz tak bujamy sie drugi tydzien [emoji33] Jutro znowu do lekarza i moze w koncu jakis dermatolog nam pomoze, bo tak do tej pory tylko tutejszy rodzinny ja ogladal.

reklama
Dziewczyny, czy któreś z Waszych dzieci mialo wysypke, ktora jest grzybicza infekcja? Moja miala ramiona z czerwonymi plamkami, ktore po traktowaniu clotrimazolem rozeszly sie w wielkie czerwonawe poluszczone placki [emoji33] Juz tak bujamy sie drugi tydzien [emoji33] Jutro znowu do lekarza i moze w koncu jakis dermatolog nam pomoze, bo tak do tej pory tylko tutejszy rodzinny ja ogladal.
Grzybicza infekcja na skórze? Radzę z dzieckiem nie chodzić do rodzinnych, najlepiej do pediatry odrazu iść.

Do góry