reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Cześć dziewczyny
U nas padla dignoza ;\ oskiemu juz całkowicie mięśnie zanikly:( oski juz do domu nie wyjdzie;( nie wiem co mam robić co myslec. Nie wiem co sie dzieje:( ostatnie dni spedzi w szpitalu:( nie wiemy ile czasu nam zostalo:( lekarz zalatwi mi w domu royalda McDonalda pokoj zeby damian mógł byc wiecej czasu z nami:(
:( Nie wiem, co pisać. Jestem z Wami myślami i sercem.

reklama
Cześć dziewczyny
U nas padla dignoza ;\ oskiemu juz całkowicie mięśnie zanikly:( oski juz do domu nie wyjdzie;( nie wiem co mam robić co myslec. Nie wiem co sie dzieje:( ostatnie dni spedzi w szpitalu:( nie wiemy ile czasu nam zostalo:( lekarz zalatwi mi w domu royalda McDonalda pokoj zeby damian mógł byc wiecej czasu z nami:(
Kochana jestem z Wami całym sercem [emoji176][emoji176]

@Jetkaa biedactwo przytulam Was najmocniej jak mogę. Serce pęka... Jeśli możemy coś dla Was zrobić, pisz proszę. Zrobiłaś wszystko co mogłaś. Wszyscy zrobiliście. Nawet więcej. Więcej niż człowiek może. Jestem z Tobą, z Wami myślami. Przykro mi, potwornie przykro.

@Jetkaa.. dziewczyny już chyba wszystko napisały.. takiego bólu nie da się ująć w słowach.. nie da się pocieszyć.. bo kto ukoi cierpienia matki, która patrzy na swoje maleństwo i nie potrafi mu pomóc.. Oskar jest w tym wszystkim bardzo dzielny.. tak bardzo chciałabym, żeby wasza historia dobrze się skończyła.. [emoji17]

Dziewczyny, czy któreś z Waszych dzieci mialo wysypke, ktora jest grzybicza infekcja? Moja miala ramiona z czerwonymi plamkami, ktore po traktowaniu clotrimazolem rozeszly sie w wielkie czerwonawe poluszczone placki [emoji33] Juz tak bujamy sie drugi tydzien [emoji33] Jutro znowu do lekarza i moze w koncu jakis dermatolog nam pomoze, bo tak do tej pory tylko tutejszy rodzinny ja ogladal.

reklama
Dziewczyny, czy któreś z Waszych dzieci mialo wysypke, ktora jest grzybicza infekcja? Moja miala ramiona z czerwonymi plamkami, ktore po traktowaniu clotrimazolem rozeszly sie w wielkie czerwonawe poluszczone placki [emoji33] Juz tak bujamy sie drugi tydzien [emoji33] Jutro znowu do lekarza i moze w koncu jakis dermatolog nam pomoze, bo tak do tej pory tylko tutejszy rodzinny ja ogladal.
Grzybicza infekcja na skórze? Radzę z dzieckiem nie chodzić do rodzinnych, najlepiej do pediatry odrazu iść.

Do góry