reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry, dziewczyny [emoji5]️ gratulacje udanych wizyt. Ja dzisiaj się wybieram, ale nie wiem czy będzie usg... Wczoraj robiłam badania, więc powinnam dzisiaj się dowiedzieć co i jak. Od wczoraj boli mnie brzuch na dole po prawej stronie. Zastanawiam się co to, być może ta torbiel, którą mam na jajniku. Muszę dzisiaj powiedzieć otnyn lekarzowi.

Co do kawy - je właściwie w ogóle nie piję, więc teraz też nie mam z tym problemu. Gorzej z herbatą, bo barda o lubię i często dotychczas piłam, ale czego się nie robi dla maleństwa.

Co do pracy - chce pracować tak długo jak się da. Studiuję i mam swoją działalność od niedawna, więc jak nie pracuję, to nie mam kasy, w związku z czym chciałabym pracować tak długo jak się da.

Co do ryb - nie mam zielonego pojęcia, więc się nie wypowiem...

oar8csqvog93lnmf.png

reklama
Hehe to rzeczywiście trochę dużo :rofl: pij trochę jaśniejsza i będzie ok ja pije jedną kawę rano z jeden łyżeczki myślałam o odstawieniu ale przy moim ciśnieniu i lobuzach narazie jest to nie możliwe i tak ledwo co się utrzymuje na nogach :rolleyes:

Hehe to rzeczywiście trochę dużo :rofl: pij trochę jaśniejsza i będzie ok ja pije jedną kawę rano z jeden łyżeczki myślałam o odstawieniu ale przy moim ciśnieniu i lobuzach narazie jest to nie możliwe i tak ledwo co się utrzymuje na nogach :rolleyes:

Do dziewczyn które urodziły dziewczynki mialyscie mdlosci w ciąży ? Ja mam dwóch chłopcow i miałam mega mdlosci teraz nie mam wogole i tak się zastanawiam czy może teraz będzie dziewczynka :rofl2:

Dokładnie tak robię [emoji6] mi ciśnienie podnosi jedynie mąż [emoji3] a z resztą ostatnio nie muszę go sobie dodatkowo podnosić, bo jakoś samo mi skończyło...

oar8csqvog93lnmf.png

reklama
Do góry