Paula1207
Fanka BB :)
Dzień dobry, dziewczyny [emoji5]️ gratulacje udanych wizyt. Ja dzisiaj się wybieram, ale nie wiem czy będzie usg... Wczoraj robiłam badania, więc powinnam dzisiaj się dowiedzieć co i jak. Od wczoraj boli mnie brzuch na dole po prawej stronie. Zastanawiam się co to, być może ta torbiel, którą mam na jajniku. Muszę dzisiaj powiedzieć otnyn lekarzowi.
Co do kawy - je właściwie w ogóle nie piję, więc teraz też nie mam z tym problemu. Gorzej z herbatą, bo barda o lubię i często dotychczas piłam, ale czego się nie robi dla maleństwa.
Co do pracy - chce pracować tak długo jak się da. Studiuję i mam swoją działalność od niedawna, więc jak nie pracuję, to nie mam kasy, w związku z czym chciałabym pracować tak długo jak się da.
Co do ryb - nie mam zielonego pojęcia, więc się nie wypowiem...
Co do kawy - je właściwie w ogóle nie piję, więc teraz też nie mam z tym problemu. Gorzej z herbatą, bo barda o lubię i często dotychczas piłam, ale czego się nie robi dla maleństwa.
Co do pracy - chce pracować tak długo jak się da. Studiuję i mam swoją działalność od niedawna, więc jak nie pracuję, to nie mam kasy, w związku z czym chciałabym pracować tak długo jak się da.
Co do ryb - nie mam zielonego pojęcia, więc się nie wypowiem...