reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry
Ja w nocy miałam mdłości takie że dopiero nad ranem usnelam...chyba się zatrułam czymś bo co chwila gadalam z wc.

Dzisiaj o niebo lepiej...

A kawę pije dwie dziennie rozpuszczalne czarne bez mleka bo mam uczulenie na białko więc lipa.. zaraz bym była cała wysypana...a bez kawy nie funkcjonuje.
Ja wizytę mam 10 paź o 14 a prywatnie Idę jeszcze 20 paź na 15 zawsze to lepsze usg i będzie podgląd 3d4d. Idę się malować i po Alana do szkoły Lecę :)

Ja ciagle zapominam ze ryb nie wolno :) sledzie w poprzedniej ciazy jadlam. Ehhh, ciagle sie czlowiek czegos dowiaduje. A ryby wedzone tez uwielbiam....

KasiaRo nic gin nie mowil ze ciaza po cc. Ogladal blizne, mowil ze ladnie zrosnieta i malutka i ze bedziemy ja sprawdzac. O to czy teraz musze miec cc nie pytalam, bo wiadomo ze sposob porodu wyklaruje sie w ostatnich tygodniach dopiero.

Cos za mna chodzi do jedzenia i nie wiem co.... kebab chyba, albo jakies miesko takie konkretne....

Co do kawy nie pije bo odczuwam niedobiry magnezu. Takze nie bede go dodatkowo wyplukiwac. Pije wode , kompoty i herbaty owocowe. Kawy mi brakuje ale wytrzymam.

Tysia, ja zjadlam dwa dni temu pol talerza pasty z tunczyka i sobie przypomnialam, ze tego tez nie mozna;(
Ja sie troche boje, co moja gin powie na ta ciaze. Jej zdaniem, to najlepiej i dwa lata po cc czekac. Ale ja akurat sn rodzic nie chce.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Hmmm a skąd pomysł że ryby w ciąży nie można... W szpitalach w piątki dają zawsze rybę 3 razy dziennie rano pasta rybna albo wędzona rybka po południu filet z ryby na kolację znowu coś Ala pasta z wędzonej ryby

Do góry