reklama
LilithGoth32
Fanka BB :)
Dzień dobry
Ja w nocy miałam mdłości takie że dopiero nad ranem usnelam...chyba się zatrułam czymś bo co chwila gadalam z wc.
Dzisiaj o niebo lepiej...
A kawę pije dwie dziennie rozpuszczalne czarne bez mleka bo mam uczulenie na białko więc lipa.. zaraz bym była cała wysypana...a bez kawy nie funkcjonuje.
Ja wizytę mam 10 paź o 14 a prywatnie Idę jeszcze 20 paź na 15 zawsze to lepsze usg i będzie podgląd 3d4d. Idę się malować i po Alana do szkoły Lecę
Ja w nocy miałam mdłości takie że dopiero nad ranem usnelam...chyba się zatrułam czymś bo co chwila gadalam z wc.
Dzisiaj o niebo lepiej...
A kawę pije dwie dziennie rozpuszczalne czarne bez mleka bo mam uczulenie na białko więc lipa.. zaraz bym była cała wysypana...a bez kawy nie funkcjonuje.
Ja wizytę mam 10 paź o 14 a prywatnie Idę jeszcze 20 paź na 15 zawsze to lepsze usg i będzie podgląd 3d4d. Idę się malować i po Alana do szkoły Lecę
KasiaRo
Dziewczynki jak się ustawia suwaczek? Chciałabym ustawic ale dopiero po wizycie jak się dowiem, że jest wszystko ok.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Wchodzisz w ustawienia i potem podpis. A suwaczek mozna zrobic np tutaj https://www.suwaczki.com/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
tysia123
Ja ciagle zapominam ze ryb nie wolno sledzie w poprzedniej ciazy jadlam. Ehhh, ciagle sie czlowiek czegos dowiaduje. A ryby wedzone tez uwielbiam....
KasiaRo nic gin nie mowil ze ciaza po cc. Ogladal blizne, mowil ze ladnie zrosnieta i malutka i ze bedziemy ja sprawdzac. O to czy teraz musze miec cc nie pytalam, bo wiadomo ze sposob porodu wyklaruje sie w ostatnich tygodniach dopiero.
Cos za mna chodzi do jedzenia i nie wiem co.... kebab chyba, albo jakies miesko takie konkretne....
KasiaRo nic gin nie mowil ze ciaza po cc. Ogladal blizne, mowil ze ladnie zrosnieta i malutka i ze bedziemy ja sprawdzac. O to czy teraz musze miec cc nie pytalam, bo wiadomo ze sposob porodu wyklaruje sie w ostatnich tygodniach dopiero.
Cos za mna chodzi do jedzenia i nie wiem co.... kebab chyba, albo jakies miesko takie konkretne....
LilithGoth32
o niee... nie przezyje Wigili
Gosika88
Dziękuję :*Wchodzisz w ustawienia i potem podpis. A suwaczek mozna zrobic np tutaj https://www.suwaczki.com/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaRo
Tysia, ja zjadlam dwa dni temu pol talerza pasty z tunczyka i sobie przypomnialam, ze tego tez nie mozna;(
Ja sie troche boje, co moja gin powie na ta ciaze. Jej zdaniem, to najlepiej i dwa lata po cc czekac. Ale ja akurat sn rodzic nie chce.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Ja sie troche boje, co moja gin powie na ta ciaze. Jej zdaniem, to najlepiej i dwa lata po cc czekac. Ale ja akurat sn rodzic nie chce.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
reklama
LilithGoth32