reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny, Daga na grupie na fb pisała, ze niestety nie zostanie majową mamą...

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Ale nie stresuj się na zapas, moja koleżanka na początku ciąży miała chyba nawet ciut wyższy wynik od Ciebie, ale zaczęła brać tabletki i zbijała to powoli i urodziła zdrowego chłopca :)
Dzięki za te słowa.. nie wiem czy do soboty wytrzymam, czy nie zadzwonię do niego i już dziś albo jutro nie pójdę...z nerwów krew nosa mi poleciała :frown: martwię się, że coś się stanie, albo juz stało....

@p_a_t_i , jak najszybciej udaj się do endokrynologa, masz zdecydowanie za wysokie TSH, musisz przyjmować leki, w ciąży TSH powinno być na poziomie 1.

Daga współczuję i ściskam .

Ja dzisiaj kompletnie nie mogę się skupić na ty co piszecie jakaś taka rozkojarzona jestem.

Ja będę miała 4 CC ginka nic nie mówiła że źle czy coś zapytała tylko kiedy była ostatnia . Ale jak byłam na 3 CC to położna już krzywo na mnie się gapiła że to chyba będzie już pani ostatnia ciąża... A ja jej na to będzie co będzie... Następna jak się trafi nie usunę.... To tylko się spojrzała na mnie jak na patologiczna matkę która łasi się na 500+... H jej w d...

reklama
Dzięki za te słowa.. nie wiem czy do soboty wytrzymam, czy nie zadzwonię do niego i już dziś albo jutro nie pójdę...z nerwów krew nosa mi poleciała :frown: martwię się, że coś się stanie, albo juz stało....
nie chciałam Cię stresować, przepraszam :( chciałam raczej uczulic że trzeba działać, będzie dobrze, zobaczysz :* poszukaj lekarza gin-endo, trzymaj kciuki!

Do góry