U mnie przy obu ciażach skończyły się w 15 tygodniuTo chyba bedzie dziewczynka ja mam dwie corki i z zadna mdlosci nie mialam a teraz to wlasnie mam mdlosci masakra czekam kiedy sie skoncza
reklama
p_a_t_i
Zaangażowana w BB
Dzięki za te słowa.. nie wiem czy do soboty wytrzymam, czy nie zadzwonię do niego i już dziś albo jutro nie pójdę...z nerwów krew nosa mi poleciała martwię się, że coś się stanie, albo juz stało....Ale nie stresuj się na zapas, moja koleżanka na początku ciąży miała chyba nawet ciut wyższy wynik od Ciebie, ale zaczęła brać tabletki i zbijała to powoli i urodziła zdrowego chłopca
niebieskooka08
Zaciekawiona BB
Dziewczyny ja mieszkam na 1 pietrze a pod sobą mam sklep mięsny. Rzeźnik sam robi kotlety na sprzedaż. Każda z was by k miała mdłości z takim smrodem. Ręczę swoją ręka.Ja mam dwie córki i przy obu mdłości. Obie też urodziły się kudłate a nie miałam zgagi.
Dziewczyny, Daga na grupie na fb pisała, ze niestety nie zostanie majową mamą...
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Daga Tule mocno
LilithGoth32
Fanka BB :)
Daga współczuję i ściskam .
Ja dzisiaj kompletnie nie mogę się skupić na ty co piszecie jakaś taka rozkojarzona jestem.
Ja będę miała 4 CC ginka nic nie mówiła że źle czy coś zapytała tylko kiedy była ostatnia . Ale jak byłam na 3 CC to położna już krzywo na mnie się gapiła że to chyba będzie już pani ostatnia ciąża... A ja jej na to będzie co będzie... Następna jak się trafi nie usunę.... To tylko się spojrzała na mnie jak na patologiczna matkę która łasi się na 500+... H jej w d...
Ja dzisiaj kompletnie nie mogę się skupić na ty co piszecie jakaś taka rozkojarzona jestem.
Ja będę miała 4 CC ginka nic nie mówiła że źle czy coś zapytała tylko kiedy była ostatnia . Ale jak byłam na 3 CC to położna już krzywo na mnie się gapiła że to chyba będzie już pani ostatnia ciąża... A ja jej na to będzie co będzie... Następna jak się trafi nie usunę.... To tylko się spojrzała na mnie jak na patologiczna matkę która łasi się na 500+... H jej w d...
reklama
nie chciałam Cię stresować, przepraszam chciałam raczej uczulic że trzeba działać, będzie dobrze, zobaczysz :* poszukaj lekarza gin-endo, trzymaj kciuki!Dzięki za te słowa.. nie wiem czy do soboty wytrzymam, czy nie zadzwonię do niego i już dziś albo jutro nie pójdę...z nerwów krew nosa mi poleciała martwię się, że coś się stanie, albo juz stało....