szczesliwa66
Fanka BB :)
To chyba bedzie dziewczynka ja mam dwie corki i z zadna mdlosci nie mialam a teraz to wlasnie mam mdlosci masakra czekam kiedy sie skoncza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dużo... a robiłaś FT4? Tsh powinno być niskie - do 2.5max, najlepiej jednak koło 1, a FT4 wysokie... Ja mam niedoczynność i dwa tyg temu miałam Tsh 1.9 a FT4 19 i to był dobry wynik według mojego endo-ginekologa... Przy tych wynikach biorę Letrox 100. Dziś znowu robiłam badania i czekam na wyniki właśnie. Chodzisz też do endo?Hej Dziewczyny. Odebrałam dziś wyniki z krwi, a wizytę mam w sobotę, więc mam do Was pytanie, bo nic mnie nie stresuje prócz poziomu TSH, gdyż mój wynik to 5,088 8tc...
Czy mam się martwić???
Nie masz cukrzycy do 130 jest normaMam wyniki krzywej cukrowej: na czczo 89, po godzinie 115, po dwóch 129. Czyli mam cukrzycę?