reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

Mozna ryby, ale nie wszystkie (duze ryby nie typu tunczyk czy miecznik z uwgi na zawartosc rteci i innych szkodliwych dla dziecka substancji), a ogolnie surowych (czyli tez wedzonych na zimno i marynowanych) bo moga zawierac listerie, grozna w ciazy bakterie.
A poza tym to mozna, a nawet warto jesc ryby;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny dawno mnie nie było :blink: ostatnio dużo u nas się dzieje :eek: moje chłopaki są chorzy więc mamy szpital w domu a ja ledwo co stoję na nogach mdlosci nie mam ale ciśnienie 95/60 ciągle mi slabo masakra a dzieci non stop coś chcą mam nadzieję że niedługo trochę lepiej się poczuje bo nawet nie mam siły wyjść do sklepu mąż robi zakupy :growl:

No wlasnie co gin to inna opinia. Swoja droga nie powinna oceniac ze wlasnie teraz zdecydowaliscie sie na drugie dziecko. Czasem sa wskazania medyczne zeby druga ciaza nie byla za szybko po cc gdy np cc jest bardzo rozlegle. Kolezanka tak miala bo robili cc na cito i ma pionowe ciecie. Miala 2 lata min odczekac z kolejna ciaza.

Swoja droga moja mama miala cc ze mna, a w kolejna ciaze zaszla jak ja mialam 9 m-cy. Nic sie nie stalo. I takich.kobiet sa tysiace.

Ps. Moja mama miala tez 4 cc a podobno max to 2.... takze tego....

No wiadomo, ze kazdy przypadek inny i co lekarz to inne podejscie... zobaczymy co powie.

Też znam kilka kobiet które zaszły w ciążę po cc niecały rok po porodzie i wszystko dobrze się skończyło mi lekarz ginekolog mówił że nawet są kobiety które miały po 6-7 cc :eek:

reklama
Ja mysle, ze zaszlam w ciaze dokladnie rok po;) a w kazdym razie owulacja byla w urodzony Zosi [emoji12]

Do góry