reklama
ja od razu odstawiłam, ale gin mówił ze można max 2 filiżanki dziennie i kawy i herbaty.Hej dziewczyny. Nie wiem czy ten temat był już tutaj poruszany.. chciałabym zapytać czy odstawilyscie calkiem kawę? Pracuje w biurze przy projektach i dla mnie to katorga
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
co prawda wczoraj zasypiałam przy biurku i mam wielka ochotę ale jakos trzymam się w postanowieniu
ja już w zeszłym tyg jadłam śledzie a i wczoraj wciągałam ogórki kiszone mam własniej roboty i ze swojej działkiCześć dziewczyny
Gratulacje dla kolejnego serduszka.
Ja od razu poszłam na zwolnienie po wcześniejszych ambitnych planach pracy w ciąży i moich poronieniach. Mam stresująca prace, za dużo za długo.
Znowu będę pisać o żarciu ale jak dzisiaj nie zjem śledzia w śmietanie to oszaleje. Idę zatem szykować obiad.
Miłego dnia i powodzenia na wizytach.
mi gin mówił ze nie można surowych.Moim zdaniem nie mozna ani ryb marynowanych, ani wedzonych na zimno.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
U
użytkownik 176
Gość
No, wcześniej często się tutaj pojawiała. Ale miejmy nadzieję, że to nic złego@nast95 Mam nadzieję że wszystko ok. Ostatnio trochę chorowała. Ale chyba nic złego się nie stało ?!
Zazwyczaj często odwiedzała forum.
KasiaRo
Fanka BB :)
mi gin mówił ze nie można surowych.
No ale te sa surowe... tzn bez obrobki termicznej, ktora zabija listerie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaRo
ooo... a ja tak lubieNo ale te sa surowe... tzn bez obrobki termicznej, ktora zabija listerie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
KasiaRo