reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@Nan90 ja piję jedną kawę dziennie, takie latte, więc więcej tam mleka niż kawy ;) mam generalnie niskie ciśnienie, a jak się obniża przy deszczowej pogodzie to już całkiem jestem nie do życia i boli mnie głowa, więc uznałam, że lepiej kawa niż leki

reklama
Dzień dobry :) Piękna jesień mamy :)

Ja nie piję kawy, przestała mi smakować z dnia na dzień. Z resztą nic mi nie smakuje, nawet woda.

Ja po miesiącu nie picia kawy wróciłam do niej na 3 dni i odstawiłam, bo wypłukuje mi magnez i drzy mi powieka :( chyba muszę dziś wspomnieć o tym lekarzowi.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Niebieskooka, gratulacje!
Ja na kawe nie mam specjalnej ochoty... pilam dwa razy od kiedy wiem, ze jestem w ciazy. A normalnie pije litrami [emoji849]
A co do pracy, to poszlam na zwolnienie w 6 tyg poprzedniej ciazy i jeszcze nie zdazylam do niej wrocic ;) i predko nie wroce, mam nadzieje.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

A sledzie w ciazy mozna? Marynowane nie sa po obrobce termicznej... chyba? A ryb surowych na pewno nie mozna jescz

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Do góry