reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry, wczoraj mała zasnęła mi o 22. Moze dlatego ze długo w dzień spała, ale w ciągu dnia zrobila dwie kupki i w nocy jeszcze jedna. Boje sie z myslami czy to przez ten antybiotyk, czy to kolejny jakiś objaw i co tu zrobic? bierze go 4 dni, powinna brac do poniedziałku.
A probiotyk dostaje?

reklama
Mój syn też waży prawie 9 kg i sam siada. Od urodzenia jest bardzo silny i uparty, słyszałam to od wielu lekarzy czy pielęgniarek. Siada z kolan, z czworaka, podpiera się ręką i już nic go nie zatrzyma. Robi tak nawet w nocy. Zamiast spać :sorry2: Córka usiadła w 8 m.ż. Syn nie ma zębów, córka w jego wieku miała już 4. Ona zaczęła jeść w 8 m.ż, on domaga się od 4. To zupełnie różne dwa ludziki.

Mój syn ważył 7400g w dniu pójścia do szpitala, czyli 5 października, ale widzę po ubraniach, że zleciał z wagi przez biegunkę :(

Mój syn dużo leży na brzuchu, prawie non stop. W nocy nawet wstaję Go kłaść na plecy, bo się przekręca i śpi na brzuszku.

Oj jak ja bym chciała, żeby mój tak lubił ten brzuszek jak Wasze maluchy.. U nas od razu jest ryk [emoji17]
Dzisiaj kończymy 6 miesięcy [emoji173]️

Najlepszego :*
A jak dostanie pod klatkę i pachy rulon to też nie wyleży? Emilka nie lubiła i ten rulon dużo pomógł od rehabilitantki.

Rehabilitant właśnie mówił, że mam kocyk zwijać w rulon i mu dawać pod pachy. Próbowałam narazie dwa razy i bez efektu.. kiedyś jeszcze poleżał chociaż chwilkę, a teraz od razu się złości.. zreszta jak go kładę na matę to od razu głowa w dół i trze dziąsłami o tą matę albo głowa na bok i ręka w buzi.. chyba, że przez zęby mi tak świruje..

Rehabilitant właśnie mówił, że mam kocyk zwijać w rulon i mu dawać pod pachy. Próbowałam narazie dwa razy i bez efektu.. kiedyś jeszcze poleżał chociaż chwilkę, a teraz od razu się złości.. zreszta jak go kładę na matę to od razu głowa w dół i trze dziąsłami o tą matę albo głowa na bok i ręka w buzi.. chyba, że przez zęby mi tak świruje..
Może takie rozwiązanie, by mu odpowiadało?
Link do: Lamaze Mata edukacyjna Biedronka | MALL.PL

reklama
Do góry