reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@Jetkaa rozumiem, to całkiem logiczne wytłumaczenie. Wziąć się w garść w tej sytuacji na razie chyba się nie da. Mam nadzieję, że czas będzie jednak sprzymierzeńcem a nie wrogiem. Faktycznie przy okazji wyszła sprawa taka, że nie możesz być ta jedna jedyna. Ty też chorujesz, też jesteś człowiekiem. Z tarczycą to faktycznie niewykluczone.

Cieszę się z poprawy u Oskiego. Chętnie bym go znowu zobaczyła na zdjęciu :)

Ja mam swoje składniki na zupę. Jakbym miała kupować poszukała bym po znajomości kogoś kto sobie sadzi więcej warzyw i zechce się podzielić /część sprzedać. Sklepowe z plantacji mają masę chemii. Z rynku też chyba że sprzedający bezpośrednio rolnicy. U nas są takie babki co przyjeżdżają żeby dorobi. Do emerytury warzywa z ogródka sprzedają. Mają też swoje sery, mleko, masło, czasem kurczaki.

Tylko, że w słoiczkach nie ma wszystkich warzyw. A jednak bio muszą spełniać normy, bo ktoś mógłby daną firmę oskarżyć, gdyby było inaczej (można zbadać w laboratorium). My dziś po "pierwszej łyżeczce". Na razie pasternak Babydream.

Uzyskanie certyfikatu biocert ktorym oznaczone sa bio warzywa nie jest proste i produkty gospodarywa z tym certyfikatem sa pod szcegolowa kontrolą. Pracuje w tym temacie, jestem inspektorem wiem jak.to wyglada. Wiec certyfikat jest gwarancja

reklama
Do góry