reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry
Dzięki dziewczyny właśnie szukałam info na ten temat i podobno tak jest z tymi tabletkami ale jak będę dłużej krwawić to pójdę do gina bo o krwawieniu nic nie wspomniał.
@Nan90 myślę że malutka się przeziębiła jak kaszle to pępek ma czerwony od wysiłku, masz inhalator? Możesz jej robić inhalacje z soli fizjologicznej, ja mam w domu aromactiv od 1dnia życia jeszcze nie byl potrzebny ale przy katarze polecany. A co więcej to nie wiem bo to maluszek lekarz powie co jej dolega i jak pomóc. Dużo zdrówka dla córci.

reklama
Jetka trzymaj się będzie dobrze .Modlimy się z sukami za ciebie.Szpital w Prokocimiu bardzo dobry jest .Wiem bo mój starszy syn był tam operowany w 2 dobie życia .Miał przetokę w pupie i robili plastykę odbytu bo mu skóra otwor zarósł.W ciąży nic nie wiedziałam .Dopiero jak go urodziłam to się dowiedziałam .w ciąży było wszystko w porządku .Wiem co przeżywasz .Bo sama musiałam z nim chodzić do kontroli.I co najgorsze wkładać mu żelazny pręt do pupy w ramach rehabilitacji.A teraz jest 4 latkiem takim zdrowym .I takim żywym że aż miło.Mlodszego kocha nad życie i ciągle chce się nim zajmować.A młodszy jak to noworodek Mało śpi w dzień .Często się pręży do kupy .Ale uśmiech wynagradza mi wszystko .i już próbuje siadać a ma prawie 3 m-ce .A tak się rusza ze muszę chyba mu jakieś szelki do gondoli kupić bo wózek się rusza i mam stracha że mi z niego qyskoczy

Załączniki

• IMG_20180715_135846.jpg
    IMG_20180715_135846.jpg
    1 020,6 KB · Wyświetleń: 196
  • IMG_20180716_111525.jpg
    IMG_20180716_111525.jpg
    912,4 KB · Wyświetleń: 196
Jeśli dziecko kaszle to aromactiv może nasilać kaszel. Trzeba ostrożnie. Zdrowia dla was i daj znać co lekarz powiedział?

Hej dziewczyny fajnie że u Was wszystko ok, @Jetkaa będzie dobrze, trzymam kciuki za Was :*
Mam pytanie czy już wszystkie dostałyście okres po porodzie zaraz będzie 8tyg po a ja jeszcze nie miałam do tej pory, nie wiem czy to normalne?
Miłego dnia[emoji295]️[emoji8]

Hej dziewczyny fajnie że u Was wszystko ok, @Jetkaa będzie dobrze, trzymam kciuki za Was :*
Mam pytanie czy już wszystkie dostałyście okres po porodzie zaraz będzie 8tyg po a ja jeszcze nie miałam do tej pory, nie wiem czy to normalne?
Karmiąc 11 m-cy piersią okresu nie miała 14 miesięcy.

Ja nie mam okresu i mam nadzieję że długo mieć nie będę. Po pierwszej ciąży wrócił po 7 miesiącach a po drugiej po 3. W obu przypadkach karmiłam.

Ja dalej nie mam okresu i nie myślę o nim, najlepiej jak już nie przyjdzie:) jestem 10 tyg po porodzie i kp

reklama
Moim zdaniem, jest to raczej normalne, bo organizm musi zaś nabrać przyjść w rytm.
Dziś jestem już 9 tyg. po cc i nie mam okresu. Nadal kp i oby jak najdłużej ;)

Do góry