reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Witamy nowe dziewczyny [emoji16] @askastar Igorek cudny :) mój siostrzeniec będzie miał tak na imię, i mojego M bratanek ma tak na imię[emoji41]
@nknatalia ja za okresem też nie tęsknię ale już tydzień nie karmie i zastanawiam kiedy przyjdzie... Ja juz byłam 2 tyg temu na kontrolnej wizycie, zbadał mnie przy okazji jak czyścił mi rane po szyciu.
@Blondynka1988 u nas też ale już mniej, nie wiem czy to zasługa Delicolu, bo podaję od kilku dni robi więcej kup niż dotychczas, i z powrotem wróciliśmy do mleka Bebilon. Też muszę zrobić morfologie.
My już mamy ustalony chrzest na 1 września, chciałam początkiem sierpnia ale że siostra za granicą mieszka, i mojego M jada na wakacje to najlepszy termin wypadł na wrzesień. Laura kończy jutro 8tygodni,już jest taka fajna. Cały czas się uśmiecha, wszystko ja ciekawi. Jest przesłodka[emoji173]️ pozdrawiam :*

reklama
@Agunia93 u nas Delicol się nie sprawdził. Mamy teraz preparat mlekozastępczy bez laktozy.
Chrzest mieliśmy 17 czerwca :)

U gina byłam 8 tygodni po porodzie, bo miałam wizytę 6 tygodni po porodzie wyznaczoną, ale dostałam okres i jak się skończył (trwał 10 dni) to dopiero byłam.

@Agunia93 u nas Delicol się nie sprawdził. Mamy teraz preparat mlekozastępczy bez laktozy.
Chrzest mieliśmy 17 czerwca :)

U gina byłam 8 tygodni po porodzie, bo miałam wizytę 6 tygodni po porodzie wyznaczoną, ale dostałam okres i jak się skończył (trwał 10 dni) to dopiero byłam.
Widocznie musi dojrzeć ten układ pokarmowy i nic na to nie poradzimy. Jak już idzie konkretny bączek to drze się jak nie wiem. To staram się jej zaraz masaż robić

Oj, dziewczyny widzę, że u Was się dzieje.
U nas nadal bolesne gazy :( Zmieniłam probiotyk i espumisan na Colinox. Zobaczymy czy będzie efekt.
Dzisiaj mieliśmy badania krwi i moczu.
Nam lekarz zapisał Debridat i kolki już po trzech dniach lżejsze a od dwóch w cale.
A i bio gay probiotyk a Espumisan doraźnie.

@askastar ja mam 40 lat, 7-letnią córkę i synka Bartka Jest nas "starych" nieco więcej
Zdjęcia super, tak jak i synek.

Paula współczuję, traumatyczy początek :(

Oj, dziewczyny widzę, że u Was się dzieje.
U nas nadal bolesne gazy :( Zmieniłam probiotyk i espumisan na Colinox. Zobaczymy czy będzie efekt.
Dzisiaj mieliśmy badania krwi i moczu.

Moja też tak ma że jak idzie bączek to marudzi i się kręci a przez to zasnąć nie może a jak juz zasypia to ją te bączki budzą... musimy sie uzbroić w cierpliwośc chyba, moja brała Debridat, Delicol i zadne nie pomgło, espunisam owszem gazów nie bylo ale pojawił się problem z kupką. I takie kółko zamkniete. A czemu robisz badania?

@askastar ja mam 40 lat, 7-letnią córkę i synka Bartka Jest nas "starych" nieco więcej
Zdjęcia super, tak jak i synek.

Paula współczuję, traumatyczy początek :(

Ja mam 33 i pierwsze dziecko, i oczywiście wszyscy mówią ze super ze się wkoncu zdecydowalismy...
My się zdecydowalismy duzo wczesniej ale niestety nie jest to takie proste jak się ludziom wydaje, nawet mi sie nie chce juz tłumaczyc.

reklama
Ja mam 33 i pierwsze dziecko, i oczywiście wszyscy mówią ze super ze się wkoncu zdecydowalismy...
My się zdecydowalismy duzo wczesniej ale niestety nie jest to takie proste jak się ludziom wydaje, nawet mi sie nie chce juz tłumaczyc.
Nie którzy myślą że to hop siup i jest, a prawda jest taka że im bardziej chcesz to nie wychodzi. My 1.5roku się staraliśmy, a jak już zaszłam to poroniłam. Ale po 3 miesiącach zaszłam znowu i jest z nami moje serduszko [emoji7]

Do góry