Katerina1985
Fanka BB :)
Mam pytanie, jak dawkowałyście Delicol? Wg ulotki po kazdym karmieniu czy inaczej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dołączę do pytania ja dużo do niego mówię lub wydaje podobne dźwięki i to jakby najbardziej lubi. Z zabawek też zależy która mu się podoba. Jedną bardziej lubi druga mniej. Grzechotki są w dalszej kolejności za pluszakami. Interesują go też motywy na materialach, te kolorowe i te czarno-białe. Tv nie pozwalam choć nie powiem że nie zerka. Aa i zabawki tyko wtedy jak ja jestem aktywna w tej zabawie, np podnoszę i wydaje dźwięki różne lub mówię innym głosem. Jest to dla mnie mega wyczerpujące,Ale co zrobicDziewczyny, jak bawicie sie ze swoimi bobasami? Ja ja klade na mate z zabawkami na palaku, ma bujaczek tez z wiszacymi zabawkami, jakies grzechotki, ale jakos interesuje ja to na bardzo krotko. Lubi sie rozgladac dookola i patrzec sie w telewizor, jak gra w tle [emoji23][emoji23] dzisiaj zainteresowala ja na chwile ksiazeczka. Chce jakos produktywnie wykorzustac czas, gdy nie spi. Cos polecacie?
Mamy je od wczoraj, więc ciężko powiedzieć.@Katerina1985 i co pomagają te kropelki coś?
Ojej, nie na to forum wrzuciłam wpisMeldujemy się z domku Zuzia jest słodziakiem, ale bywa różnie.. Wczoraj cały dzień spędziła przy cycku, w nocy za to ani razu nie obudziła się. Karmimy się przez kapturki, bo Zuzia nie mogła chwycić mojej piersi. Trochę to uciążliwe, bo trzeba sterylizowac, ale dajemy radę. Mi trochę hormony szaleją, siedzę czasem i płaczę... Ale wiem, że to normalne i minie [emoji6] w sumie czuje się jakbym nie rodziła, szwy mnie nie bolą, normalnie funkcjonuje. W domu burdel, pranie nie wiem kiedy poprasuje... [emoji23] Obiadu wczoraj nie było hehe Mira jedzie dziś do taty na wakacje na tydzień, może uda mi się przez ten czas ogarnąć. Zobacz załącznik 877016Zobacz załącznik 877017Zobacz załącznik 877018