reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
U mojej pierwszej corki jak byly zielone wody mimo ze dostala 10 na 10 pkt to pediatra wysylal na usg ciemiaczkowe gdzie wyszlo krwawienie 2 stopnia. No i przez rok jezdzilismy do neurologa ale po roku wszystko bylo w porzadku -chodzila i zaczynala mowic wiec wszystko bylo z nia w porzadku.Teraz nikt by nie powiedzial ze byla niedotleniona lub by cos jej dolegalo.

Śliczny ten Twoj okruszek zobaczysz bedzie dobrze, wracaj do sil. Moj pierwszy synek tez mial wzmozone napiecie, ale dowiedzialam sie o tym dopiero jak mial 4 mce. Regabilitacja i nie ma sladu, oby u Ciebie bylo tak samo☺

@jeetka Kochana gratuluję z całego serce!!![emoji3] Informuj na bieżąco co i jak. Głowa do góry [emoji846]

Ostatnia edycja:
Na pare dni jedzie tam a ja po cc musze tu zostac... Tragedia... Jestem zla mam zal i wogole.. Juz wczoraj mogli zrobic cc jak ktg bylo nie tak...
Wszystko musi być dobrze!! Zaopiekuję się nim specjaliści.a mąż nie może jechać z synkiem? Trzymajcie się dzielnie:* trzymam kciuki

Dziewczyny gdyby nie ktg i bym siedziala w domu czekając na porod dziecko moglo by niedozyc... Mnie boli w cholerę stres zrobil swoje i jestem spieta i boli. Z synen jest zle :\ zabieraja mi go do krakowa bezemnie!!!! Ja tu zostaje a on jedzie!!!umre tu chyba z zalu ze mnie nie bedzie przy nim.. Ma wzmozone napięcie i musza go w Prokocimiu zbadac :\
Współczuję kochana, trzymaj się.

reklama
Dziewczyny gdyby nie ktg i bym siedziala w domu czekając na porod dziecko moglo by niedozyc... Mnie boli w cholerę stres zrobil swoje i jestem spieta i boli. Z synen jest zle :\ zabieraja mi go do krakowa bezemnie!!!! Ja tu zostaje a on jedzie!!!umre tu chyba z zalu ze mnie nie bedzie przy nim.. Ma wzmozone napięcie i musza go w Prokocimiu zbadac :\
O matko... mam nadzieję, że wszystko z synkiem będzie ok. Normalne, że się stresujesz, ale mały jest w dobrych rękach. Głowa do góry ;)

Do góry