reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny gdyby nie ktg i bym siedziala w domu czekając na porod dziecko moglo by niedozyc... Mnie boli w cholerę stres zrobil swoje i jestem spieta i boli. Z synen jest zle :\ zabieraja mi go do krakowa bezemnie!!!! Ja tu zostaje a on jedzie!!!umre tu chyba z zalu ze mnie nie bedzie przy nim.. Ma wzmozone napięcie i musza go w Prokocimiu zbadac :\
Ojejku oby nic złego mu nie było będzie wszystko dobrze musi być

reklama
Dziewczyny gdyby nie ktg i bym siedziala w domu czekając na porod dziecko moglo by niedozyc... Mnie boli w cholerę stres zrobil swoje i jestem spieta i boli. Z synen jest zle :\ zabieraja mi go do krakowa bezemnie!!!! Ja tu zostaje a on jedzie!!!umre tu chyba z zalu ze mnie nie bedzie przy nim.. Ma wzmozone napięcie i musza go w Prokocimiu zbadac :\
Jetkaa wszystko bedzie z nim na pewno dobrze.. pomysl ze bedzie pod najlepsza opieka! Musisz sie teraz skupic na jak najszybszym dojsciu do siebie zeby pomoc pozniej Malutkiemu

Jetkaa dzielna mamo trzymaj się [emoji8] wzmożone napięcie to jeszcze nic takiego. To się ładnie wyćwiczy. Mój synek miał jednostronnie, a teraz śladu po tym nie ma. Rozłąka jest gorzka do przełknięcia ale za kilka dni - ty dojdziesz do siebie a synka przywiozą spowrotem [emoji8][emoji8][emoji8] kciuki nadal mocno zaciskam. A widziałaś go chociaż przez chwilkę ? Albo mama twoja ?

Ja z zakopanego a dokładnie z zebu. Moj zrobil zdjecie malego .. Masakra bidny :(jakies rurki, kable nie miglam patrzec na zdjęcia :( tak mi go zal . chciala bym miec go przy sobie..serce się kraje ze bedzie odemnie 100km

@Jetkaa Trzymaj się - będzie wszystko dobrze, zobaczysz[emoji8] A historia z tym, że to chłopak... niewiarygodne [emoji3]!!! Gratuluję zatem synka [emoji8] Ehh... Jestem z Wami myślami kochana!

Jetkaa te wszystkie kabelki po coś są. Pomysł że urodziłby się taki maluni i nie miałby takiej pomocy - ale na szczęście ma i ten Kraków też jest w jakimś celu. Zbadają, powiedzą co robić dalej i będzie dobrze. Jak synuś ma na imię ?

Jetkaa kciuki zacisniete wszystko bedzie dobrze. Moja Zuzka tez miala lekkie napiecie w okolicy barku i cwieczenia moment to wyprostowaly. Syn kuzynki tez mial wzmozone napiecie calego ciala i najgorsze ze jej w szpitalu tego nie powiedzieli przez 3 miesiace nie wiedzieli co z dzieckiem bo plakalo nie chcialo jesc. Ale potem jak juz rozgarniety lekarz powiedzual co jest znalezli super fizjoterapete i teraz nikt by nie powiedział ze cos bylo nie tak. Bedzie dobrze zobaczysz. Wszystkie tu trzymamy kciuki.

A co do tych zielonych wod to tez sie teraz przestraszylam. Jakie sa tego przyczyny?

reklama
To moj maly Oskarek :) na drugie dostanie chyba Lenka hehe. Mam tylko takie zdj od mamy
573F054F-9C2A-4A74-8D1C-19FDCCD17D8B.jpg

Załączniki

• 573F054F-9C2A-4A74-8D1C-19FDCCD17D8B.jpg
    573F054F-9C2A-4A74-8D1C-19FDCCD17D8B.jpg
    216,8 KB · Wyświetleń: 1 444
Do góry