reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny gdyby nie ktg i bym siedziala w domu czekając na porod dziecko moglo by niedozyc... Mnie boli w cholerę stres zrobil swoje i jestem spieta i boli. Z synen jest zle :\ zabieraja mi go do krakowa bezemnie!!!! Ja tu zostaje a on jedzie!!!umre tu chyba z zalu ze mnie nie bedzie przy nim.. Ma wzmozone napięcie i musza go w Prokocimiu zbadac :\
Ojejku oby nic złego mu nie było będzie wszystko dobrze musi być

reklama
Dziewczyny gdyby nie ktg i bym siedziala w domu czekając na porod dziecko moglo by niedozyc... Mnie boli w cholerę stres zrobil swoje i jestem spieta i boli. Z synen jest zle :\ zabieraja mi go do krakowa bezemnie!!!! Ja tu zostaje a on jedzie!!!umre tu chyba z zalu ze mnie nie bedzie przy nim.. Ma wzmozone napięcie i musza go w Prokocimiu zbadac :\
Jetkaa wszystko bedzie z nim na pewno dobrze.. pomysl ze bedzie pod najlepsza opieka! Musisz sie teraz skupic na jak najszybszym dojsciu do siebie zeby pomoc pozniej Malutkiemu

Jetkaa dzielna mamo trzymaj się [emoji8] wzmożone napięcie to jeszcze nic takiego. To się ładnie wyćwiczy. Mój synek miał jednostronnie, a teraz śladu po tym nie ma. Rozłąka jest gorzka do przełknięcia ale za kilka dni - ty dojdziesz do siebie a synka przywiozą spowrotem [emoji8][emoji8][emoji8] kciuki nadal mocno zaciskam. A widziałaś go chociaż przez chwilkę ? Albo mama twoja ?

Ja z zakopanego a dokładnie z zebu. Moj zrobil zdjecie malego .. Masakra bidny :(jakies rurki, kable nie miglam patrzec na zdjęcia :( tak mi go zal . chciala bym miec go przy sobie..serce się kraje ze bedzie odemnie 100km

@Jetkaa Trzymaj się - będzie wszystko dobrze, zobaczysz[emoji8] A historia z tym, że to chłopak... niewiarygodne [emoji3]!!! Gratuluję zatem synka [emoji8] Ehh... Jestem z Wami myślami kochana!

Jetkaa te wszystkie kabelki po coś są. Pomysł że urodziłby się taki maluni i nie miałby takiej pomocy - ale na szczęście ma i ten Kraków też jest w jakimś celu. Zbadają, powiedzą co robić dalej i będzie dobrze. Jak synuś ma na imię ?

Jetkaa kciuki zacisniete wszystko bedzie dobrze. Moja Zuzka tez miala lekkie napiecie w okolicy barku i cwieczenia moment to wyprostowaly. Syn kuzynki tez mial wzmozone napiecie calego ciala i najgorsze ze jej w szpitalu tego nie powiedzieli przez 3 miesiace nie wiedzieli co z dzieckiem bo plakalo nie chcialo jesc. Ale potem jak juz rozgarniety lekarz powiedzual co jest znalezli super fizjoterapete i teraz nikt by nie powiedział ze cos bylo nie tak. Bedzie dobrze zobaczysz. Wszystkie tu trzymamy kciuki.

A co do tych zielonych wod to tez sie teraz przestraszylam. Jakie sa tego przyczyny?

reklama
To moj maly Oskarek :) na drugie dostanie chyba Lenka hehe. Mam tylko takie zdj od mamy
573F054F-9C2A-4A74-8D1C-19FDCCD17D8B.jpg

Załączniki

• 573F054F-9C2A-4A74-8D1C-19FDCCD17D8B.jpg
    573F054F-9C2A-4A74-8D1C-19FDCCD17D8B.jpg
    216,8 KB · Wyświetleń: 1 449
Do góry