reklama
Katerina1985
Fanka BB :)
Nan90
Jeetka gratulacje mam nadzieje ze z Malutkim wszystko ok
Ale sie przestraszylam bo ja mam juz wszystko rozowe! Nie wyobrazam sobie takiej pomylki [emoji14]
Ja bylam wlasnie na ktg, oczywiscie nic nadal sie nie dzieje... moja ginekolog mowi ze spokojnie ponad 4 kg bedzie mial klopsik
Ale sie przestraszylam bo ja mam juz wszystko rozowe! Nie wyobrazam sobie takiej pomylki [emoji14]
Ja bylam wlasnie na ktg, oczywiscie nic nadal sie nie dzieje... moja ginekolog mowi ze spokojnie ponad 4 kg bedzie mial klopsik
nknatalia
Też mnie Jeetka zestresowała ale bardziej tymi wodami zielonymi zaczęłam o tym czytać i też mózg mnie boli i nam czarne myśli.Jeetka gratulacje mam nadzieje ze z Malutkim wszystko ok
Jutro mam ktg ale pewnie nic szczególnego się dowiem tylko pewnie da mi termin kiedy mam położyc w szpitalu. Posądzam 29.05
natala95
Zielone wody niestety się zdarzaja ja miałam w obu ciazachTeż mnie Jeetka zestresowała ale bardziej tymi wodami zielonymi zaczęłam o tym czytać i też mózg mnie boli i nam czarne myśli.
Jutro mam ktg ale pewnie nic szczególnego się dowiem tylko pewnie da mi termin kiedy mam położyc w szpitalu. Posądzam 29.05
Nan90
Dopiero teraz zaczelam sie martwic tymi wodami!! Boziu mam termin za 3 dni, jak ja bym chciala juz urodzic.. kazdy kolejny dzien teraz jest stresujacy pomalu.. tym bardziej ze mam tak duze dziecko I jak sie godzine nie rusza to juz ja szturcham.
A niestety przewiduje u siebie wywolywanie pozniej bo rozmawialam ostatnio ze swoja mama I babcia I obie wszystkie dzieci przenosily 2 tygodnie
A niestety przewiduje u siebie wywolywanie pozniej bo rozmawialam ostatnio ze swoja mama I babcia I obie wszystkie dzieci przenosily 2 tygodnie
Jetkaa
Dziewczyny gdyby nie ktg i bym siedziala w domu czekając na porod dziecko moglo by niedozyc... Mnie boli w cholerę stres zrobil swoje i jestem spieta i boli. Z synen jest zle :\ zabieraja mi go do krakowa bezemnie!!!! Ja tu zostaje a on jedzie!!!umre tu chyba z zalu ze mnie nie bedzie przy nim.. Ma wzmozone napięcie i musza go w Prokocimiu zbadac :\
reklama