reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Jeetka tego to jeszcze nie słyszałam żeby w dzisiejszych czasach płeć pomylić, hm... Trzymam mocno kciuki za Was. Zdrowia!!!!

Jeetka gratulacje :) mam nadzieje ze z Malutkim wszystko ok :)

Ale sie przestraszylam bo ja mam juz wszystko rozowe! Nie wyobrazam sobie takiej pomylki [emoji14]

Ja bylam wlasnie na ktg, oczywiscie nic nadal sie nie dzieje... moja ginekolog mowi ze spokojnie ponad 4 kg bedzie mial klopsik

Jeetka gratulacje :) mam nadzieje ze z Malutkim wszystko ok :)

Ale sie przestraszylam bo ja mam juz wszystko rozowe! Nie wyobrazam sobie takiej pomylki [emoji14]

Ja bylam wlasnie na ktg, oczywiscie nic nadal sie nie dzieje... moja ginekolog mowi ze spokojnie ponad 4 kg bedzie mial klopsik
Też mnie Jeetka zestresowała ale bardziej tymi wodami zielonymi zaczęłam o tym czytać i też mózg mnie boli i nam czarne myśli.
Jutro mam ktg ale pewnie nic szczególnego się dowiem tylko pewnie da mi termin kiedy mam położyc w szpitalu. Posądzam 29.05

Też mnie Jeetka zestresowała ale bardziej tymi wodami zielonymi zaczęłam o tym czytać i też mózg mnie boli i nam czarne myśli.
Jutro mam ktg ale pewnie nic szczególnego się dowiem tylko pewnie da mi termin kiedy mam położyc w szpitalu. Posądzam 29.05
Zielone wody niestety się zdarzaja ja miałam w obu ciazach

Dopiero teraz zaczelam sie martwic tymi wodami!! Boziu mam termin za 3 dni, jak ja bym chciala juz urodzic.. kazdy kolejny dzien teraz jest stresujacy pomalu.. tym bardziej ze mam tak duze dziecko I jak sie godzine nie rusza to juz ja szturcham.

A niestety przewiduje u siebie wywolywanie pozniej bo rozmawialam ostatnio ze swoja mama I babcia I obie wszystkie dzieci przenosily 2 tygodnie

Dziewczyny gdyby nie ktg i bym siedziala w domu czekając na porod dziecko moglo by niedozyc... Mnie boli w cholerę stres zrobil swoje i jestem spieta i boli. Z synen jest zle :\ zabieraja mi go do krakowa bezemnie!!!! Ja tu zostaje a on jedzie!!!umre tu chyba z zalu ze mnie nie bedzie przy nim.. Ma wzmozone napięcie i musza go w Prokocimiu zbadac :\

reklama
Na pare dni jedzie tam a ja po cc musze tu zostac... Tragedia... Jestem zla mam zal i wogole.. Juz wczoraj mogli zrobic cc jak ktg bylo nie tak...

Do góry