reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Jeetka tego to jeszcze nie słyszałam żeby w dzisiejszych czasach płeć pomylić, hm... Trzymam mocno kciuki za Was. Zdrowia!!!!

Jeetka gratulacje :) mam nadzieje ze z Malutkim wszystko ok :)

Ale sie przestraszylam bo ja mam juz wszystko rozowe! Nie wyobrazam sobie takiej pomylki [emoji14]

Ja bylam wlasnie na ktg, oczywiscie nic nadal sie nie dzieje... moja ginekolog mowi ze spokojnie ponad 4 kg bedzie mial klopsik

Jeetka gratulacje :) mam nadzieje ze z Malutkim wszystko ok :)

Ale sie przestraszylam bo ja mam juz wszystko rozowe! Nie wyobrazam sobie takiej pomylki [emoji14]

Ja bylam wlasnie na ktg, oczywiscie nic nadal sie nie dzieje... moja ginekolog mowi ze spokojnie ponad 4 kg bedzie mial klopsik
Też mnie Jeetka zestresowała ale bardziej tymi wodami zielonymi zaczęłam o tym czytać i też mózg mnie boli i nam czarne myśli.
Jutro mam ktg ale pewnie nic szczególnego się dowiem tylko pewnie da mi termin kiedy mam położyc w szpitalu. Posądzam 29.05

Też mnie Jeetka zestresowała ale bardziej tymi wodami zielonymi zaczęłam o tym czytać i też mózg mnie boli i nam czarne myśli.
Jutro mam ktg ale pewnie nic szczególnego się dowiem tylko pewnie da mi termin kiedy mam położyc w szpitalu. Posądzam 29.05
Zielone wody niestety się zdarzaja ja miałam w obu ciazach

Dopiero teraz zaczelam sie martwic tymi wodami!! Boziu mam termin za 3 dni, jak ja bym chciala juz urodzic.. kazdy kolejny dzien teraz jest stresujacy pomalu.. tym bardziej ze mam tak duze dziecko I jak sie godzine nie rusza to juz ja szturcham.

A niestety przewiduje u siebie wywolywanie pozniej bo rozmawialam ostatnio ze swoja mama I babcia I obie wszystkie dzieci przenosily 2 tygodnie

Dziewczyny gdyby nie ktg i bym siedziala w domu czekając na porod dziecko moglo by niedozyc... Mnie boli w cholerę stres zrobil swoje i jestem spieta i boli. Z synen jest zle :\ zabieraja mi go do krakowa bezemnie!!!! Ja tu zostaje a on jedzie!!!umre tu chyba z zalu ze mnie nie bedzie przy nim.. Ma wzmozone napięcie i musza go w Prokocimiu zbadac :\

reklama
Na pare dni jedzie tam a ja po cc musze tu zostac... Tragedia... Jestem zla mam zal i wogole.. Juz wczoraj mogli zrobic cc jak ktg bylo nie tak...

Do góry