reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

U mnie tez cisza, czasem brzuch sie napnie...czuje sie jak slonica[emoji26] mam dosc....ale na poprawe humoru postanowilam zmienic wystroj zamowilam nowa narzute firany zaslony, nie moge sie doczekac az przyjda i je zawiesze[emoji4]

reklama
A ja walczę z kp [emoji36] pamiętałam że tego bardzo nie lubię ale nie pamiętałam że aż tak ... W szpitalu brak pokarmu, mała zmaltretowala mi sutki bo ma maleńkie usteczka a ja bardzo duże piersi i sutki, prosiłam się o mm dla niej a dziś nawał pokarmu i zastoje, mała nie chce tyle jesc, laktatorem strasznie boli i krew płynie z sutków [emoji24] całe piersi twarde i bolące ... Mam dosyć na samym początku [emoji43]

A ja walczę z kp [emoji36] pamiętałam że tego bardzo nie lubię ale nie pamiętałam że aż tak ... W szpitalu brak pokarmu, mała zmaltretowala mi sutki bo ma maleńkie usteczka a ja bardzo duże piersi i sutki, prosiłam się o mm dla niej a dziś nawał pokarmu i zastoje, mała nie chce tyle jesc, laktatorem strasznie boli i krew płynie z sutków [emoji24] całe piersi twarde i bolące ... Mam dosyć na samym początku [emoji43]
Sprobuj sciagnac mleko recznie w pieluche. Ja laktatora nie mialam w szpitalu i mnie nie bolalo tak jak sciagalam. A na rany to uzyj maltanu, po kazdym karmieniu i nie trzeba go zmywac :)

Dziewczyny jakie macie poduszki do karmienia (konkretne linki) i czy się sprawdziły. Zależy mi na wypelnieniu- żeby było stabilne u się nie uhniatalo.

Chyba na motherhood się zdecyduje. Jakieś opinie? A może któraś z was kupiła a nie karmi i chciałaby się pozbyć?

Dzień dobry kochane.

@Jetkaa jak tamu Ciebie?

@tysia123 rozkręcaj się [emoji3] Co będziesz dłużej czekać hihi.
A reszta dwupaków? Jak jest u Was dziewczyny? [emoji846]

Ehh... ja też mam z kp hardcore... myślałam, że to będzie łatwiejsze [emoji37]

@mono chciałam właśnie kure babci dany i się zastanawiam czy serio jest taka fajna? [emoji846]

To tak jak ja, doskonale cie rozumie. Dzis ide po poludniu na ktg ale nadziei sobie wielkich nie robie. Tylko nogi bola od ciezaru junior w brzuchu i 1,5 roczna zuza uwieszona nog [emoji16]

reklama
Po obchodzie mam 2 cm rozwarcia ale zbadał mnie lekarz aż gwiazdki w oczach stanęły i stwierdził że nawet może trochę więcej jest już. Zobaczymy. Jakieś tam skurcze są ale co gorsze zaczynam je czuć w kręgosłupie. Ehhhh, mam nadzieję że w końcu coś ruszy. Najlepiej jakby wody odeszły to bym już musiała urodzić.

Do góry