reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

U mnie tez cisza, czasem brzuch sie napnie...czuje sie jak slonica[emoji26] mam dosc....ale na poprawe humoru postanowilam zmienic wystroj zamowilam nowa narzute firany zaslony, nie moge sie doczekac az przyjda i je zawiesze[emoji4]

reklama
A ja walczę z kp [emoji36] pamiętałam że tego bardzo nie lubię ale nie pamiętałam że aż tak ... W szpitalu brak pokarmu, mała zmaltretowala mi sutki bo ma maleńkie usteczka a ja bardzo duże piersi i sutki, prosiłam się o mm dla niej a dziś nawał pokarmu i zastoje, mała nie chce tyle jesc, laktatorem strasznie boli i krew płynie z sutków [emoji24] całe piersi twarde i bolące ... Mam dosyć na samym początku [emoji43]

A ja walczę z kp [emoji36] pamiętałam że tego bardzo nie lubię ale nie pamiętałam że aż tak ... W szpitalu brak pokarmu, mała zmaltretowala mi sutki bo ma maleńkie usteczka a ja bardzo duże piersi i sutki, prosiłam się o mm dla niej a dziś nawał pokarmu i zastoje, mała nie chce tyle jesc, laktatorem strasznie boli i krew płynie z sutków [emoji24] całe piersi twarde i bolące ... Mam dosyć na samym początku [emoji43]
Sprobuj sciagnac mleko recznie w pieluche. Ja laktatora nie mialam w szpitalu i mnie nie bolalo tak jak sciagalam. A na rany to uzyj maltanu, po kazdym karmieniu i nie trzeba go zmywac :)

Dziewczyny jakie macie poduszki do karmienia (konkretne linki) i czy się sprawdziły. Zależy mi na wypelnieniu- żeby było stabilne u się nie uhniatalo.

Chyba na motherhood się zdecyduje. Jakieś opinie? A może któraś z was kupiła a nie karmi i chciałaby się pozbyć?

Dzień dobry kochane.

@Jetkaa jak tamu Ciebie?

@tysia123 rozkręcaj się [emoji3] Co będziesz dłużej czekać hihi.
A reszta dwupaków? Jak jest u Was dziewczyny? [emoji846]

Ehh... ja też mam z kp hardcore... myślałam, że to będzie łatwiejsze [emoji37]

@mono chciałam właśnie kure babci dany i się zastanawiam czy serio jest taka fajna? [emoji846]

To tak jak ja, doskonale cie rozumie. Dzis ide po poludniu na ktg ale nadziei sobie wielkich nie robie. Tylko nogi bola od ciezaru junior w brzuchu i 1,5 roczna zuza uwieszona nog [emoji16]

reklama
Po obchodzie mam 2 cm rozwarcia ale zbadał mnie lekarz aż gwiazdki w oczach stanęły i stwierdził że nawet może trochę więcej jest już. Zobaczymy. Jakieś tam skurcze są ale co gorsze zaczynam je czuć w kręgosłupie. Ehhhh, mam nadzieję że w końcu coś ruszy. Najlepiej jakby wody odeszły to bym już musiała urodzić.

Do góry