MB91
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowna!!! Gratuluję:*[emoji4][emoji7]Dzień dobry. I jak tam dziewczyny u Was?
@agunia możliwe, że to kwestia godzin
Obiecałam, że dam znać więc:
U mnie finalnie poród trwał 18 godzin .. i to byly szczerze mówiąc najgorsze godziny w moim życiu. Na ten ból nie da się przygotować [emoji37]
Finalnie po kilku godzinach włączyli mi pompę z oxy i zaczęła się jazda bez trzymanki.
Hihi w pewnym momencie nie zobaczyła położna pulsu małej -szybko więc po lekarke (strach i panika) a tu się okazuje, że rozwarcie z 3 na 5 palców w 10 minut. [emoji3] na szczęście tylko 5 razy ją parłam, i łożysko dosłownie minutę hihi. Pani lekarz stwierdziła, że gdyby nie akcje z rozwarciem i bólami krzyżowymi to jestem stworzona do rodzenia hah. A ja Wam powiem, że nigdy więcej.
W ogóle musieli mi i tak przebić pecherz bo za mało się sączyly z tego pęknięcia na górze wody. No i miałam masaż szyjki macicy... ehh nikomu nie życzę!!! [emoji37]
W kazdym razie warto było bo mam kogoś najukochanszego na świecie i oto ona:
[emoji3][emoji8]
Zobacz załącznik 859164
Ale to miała być dziewczynka??? Takie rzeczy się zdarzają jeszcze przy tylu usg??!! Ale jazda)) podwójne gratulacje )Dziewczyny ja po.. I wiecie co???? Mamy syna !!!!!! Ale stan zly bo zrobil kupe i byly zielone wody... Nie widzialam go badaja.. Nie wiem nawet ile wazy i nie wiem nic.. Mnie boli wszystko.. Mam morfine.. Ale boli macica.. Mam nadzieje ze z malym ok i zaraz sie dowiem co z nim
Gratulacje napewno bedzie wszystko dobrzeDziewczyny ja po.. I wiecie co???? Mamy syna !!!!!! Ale stan zly bo zrobil kupe i byly zielone wody... Nie widzialam go badaja.. Nie wiem nawet ile wazy i nie wiem nic.. Mnie boli wszystko.. Mam morfine.. Ale boli macica.. Mam nadzieje ze z malym ok i zaraz sie dowiem co z nim
Nie ma opcji na 3dziecko..za duzo stresu nie dam rady juz..nie wiem moze sprzedam czy coś.. Albo sie zamienie z kimsJetkaaa ale jazda musisz teraz o trzecie się postarać bo co ty z tymi ciuchami różowymi zrobisz?
A to ci niespodzianka! Mam nadzieję ,że z maluchem będzie wszystko ok i to tylko niepotrzebny stres.Dziewczyny ja po.. I wiecie co???? Mamy syna !!!!!! Ale stan zly bo zrobil kupe i byly zielone wody... Nie widzialam go badaja.. Nie wiem nawet ile wazy i nie wiem nic.. Mnie boli wszystko.. Mam morfine.. Ale boli macica.. Mam nadzieje ze z malym ok i zaraz sie dowiem co z nim