reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny trzymam kciuki za Was, ja też dzisiaj już na oddziale narazie mialam ktg, lekarz przyjdzie na obchod to bedzie decydowal czy jeszcze dziś podadza oxy. A jesli nie to jutro. Pozdrawiam i ślę buziaki [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji16]
[emoji110][emoji110] zaraz same bobaski będą tu :) super

Ja tez czekam na mojego synka, termin na 29 maj. Mnie od paru dni meczy bol podbrzusza, twardnienua brzucha mam od 3 tyg, juz sie przyzwyczailam

Wszystkim z porodowek życzę powodzenia. By wasze dzieciaczki szybko sie urodziły, a bóle były jak najlezszejsze ;) Życzę wam szczęśliwych rozwiązań, czy tam sn, czy cc :)

Dziś nasza córeczka skończyła tydzień. Jak ten czas leci. Póki co jeet ok, jedynie przy moim cycu zasypia. Ile wypije, tyle wypije, dlatego ściągam pokarm laktatorem i podaję potem z butelki. Przynajmniej wiem, ile zjadła. A propos, ile odciagnietego mleka podaje się takiemu tygodniowemu niemowlakowi?
Mamy już skierowania na badanie bioderek i do laryngologa w celu podciecia blonki pod językiem.
Narazie staram się zorganizować po nowemu nasze życie, ale nie jest latwo. Nie mam czasu nawet na wietrzenie sobie rany po cc. Wieczorem mąż jeszczeci zastrzyki na krzepliwodc krwi musi robić... Ale póki co jest ok, bo mała głównie śpi i je :D Tylko te nocki co 3 godz. mnie męczą:p

Wszystkim z porodowek życzę powodzenia. By wasze dzieciaczki szybko sie urodziły, a bóle były jak najlezszejsze ;) Życzę wam szczęśliwych rozwiązań, czy tam sn, czy cc :)

Dziś nasza córeczka skończyła tydzień. Jak ten czas leci. Póki co jeet ok, jedynie przy moim cycu zasypia. Ile wypije, tyle wypije, dlatego ściągam pokarm laktatorem i podaję potem z butelki. Przynajmniej wiem, ile zjadła. A propos, ile odciagnietego mleka podaje się takiemu tygodniowemu niemowlakowi?
Mamy już skierowania na badanie bioderek i do laryngologa w celu podciecia blonki pod językiem.
Narazie staram się zorganizować po nowemu nasze życie, ale nie jest latwo. Nie mam czasu nawet na wietrzenie sobie rany po cc. Wieczorem mąż jeszczeci zastrzyki na krzepliwodc krwi musi robić... Ale póki co jest ok, bo mała głównie śpi i je :D Tylko te nocki co 3 godz. mnie męczą:p
Trzeba sie przyzwyczaić moja ma 16 miesięcy a jeszcze się budzi czasami nawet co godzine [emoji33]

reklama
Do góry