reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Gosika ja 2lata temu [emoji13] jak masz wątpliwości to wypełniaj na miejscu u nas np tym się zajmuję mops.

Moja córcia też przegrzana ale jej z rozka nie pozwalają mi wyjąć ... Że tak niby jest spokojniejsza :/ i tak wczoraj olalam i trzymałam bez [emoji13]
Byłam w mopsoe w swoim rejonie oczywiście babki nie miały dokumentów więc musiałam drukować z neta i w ogóle cała odpowiedzialność zrzuciły na główną siedzibę u mnie w mieście, mam tam dzwonić i się dopytać. Nie wiem po co te baby tam siedzą jak nic nie wiedza. A moje podatki idą na takie ... Eh nie dokończę.

reklama
My najprawdopodobniej jutro wychodzimy - o ile mała żółtaczki nie dostanie. Już dziś byłby wypis ale niestety te po CC mają z urzędu jedna dobę więcej w szpitalu :/

Byłam w mopsoe w swoim rejonie oczywiście babki nie miały dokumentów więc musiałam drukować z neta i w ogóle cała odpowiedzialność zrzuciły na główną siedzibę u mnie w mieście, mam tam dzwonić i się dopytać. Nie wiem po co te baby tam siedzą jak nic nie wiedza. A moje podatki idą na takie ... Eh nie dokończę.
Ja bym radziła iść Ci od razu na przeciwko Viktora tam zawsze mówiły co gdzie zanieść i wrazie co powiedziały jak wypełnić a w którym miejscu byłaś ?

My najprawdopodobniej jutro wychodzimy - o ile mała żółtaczki nie dostanie. Już dziś byłby wypis ale niestety te po CC mają z urzędu jedna dobę więcej w szpitalu :/
Ja 3 doby po cc z synem lezalam i miałam dość z córką całe 7 dni bo miała złe wyniki myślałam że zwariuje tam [emoji23][emoji23][emoji23]

Jak chcesz to pisz na priv jesteśmy z tego samego miasta to może coś podpowiem

Właśnie dzwoniłam do mopsu w sprawie becikowego i jak ma się ciągłość w pracy to sami ściągają wszystkie dokumenty.
Mój ma działalność gospodarczą więc dodatkowo musi przedstawiać papiery różne. Jedyne co muszę przynieść to zaświadczenie od gin że byłam pod opieką od 10 tc.

reklama
Do góry