reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Miał na noc body i pajacyka z długim rękawem.
Ja też mam podobno potowki u małego.myslalam że to AZS Ale Polozna mówiła że nie. Podobnie jak Ty ma body i pajaca na noc. Ale jeszcze go przykrywam kocykiem. Nie uważam że to za dużo.. może w dzień go przegrzewam bo jak jedziemy autem to jest ciepło w nim,a on taki zawsze zgrzany w foteliku,szczególnie plecy.

Dziewczyny czy któraś z was wypełniała już papiery o becikowe? Dla mnie to czarna magia. Nie wiem co gdzie wpisać

Życze powodzenia na porodowce, u kazdej oxy dziala inaczej, moze bedzie xalkiem znosnie tak jak u mnie.
Teraz to juz baprawde krąg się zawęża

Gosika ja 2lata temu [emoji13] jak masz wątpliwości to wypełniaj na miejscu u nas np tym się zajmuję mops.

Moja córcia też przegrzana ale jej z rozka nie pozwalają mi wyjąć ... Że tak niby jest spokojniejsza :/ i tak wczoraj olalam i trzymałam bez [emoji13]

Gosika ja 2lata temu [emoji13] jak masz wątpliwości to wypełniaj na miejscu u nas np tym się zajmuję mops.

Moja córcia też przegrzana ale jej z rozka nie pozwalają mi wyjąć ... Że tak niby jest spokojniejsza :/ i tak wczoraj olalam i trzymałam bez [emoji13]
A wiadomo kiedy wyjdziecie ?

A w moja córkę wstąpił dziś szatan [emoji22]sił mi brak marudzi krzyczy nic się jej nie podoba śpiąca a spać nie chce się położyć [emoji22]

reklama
Ja też życzę powodzenia I tak bardzo zazdroszcze!! :)

Myslalam ze moze u mnie sie cos rusza bo obudzilam sie w nocy I doslownie cala koszule I przescieradlo mialam mokre na wysokosci piersi. Musialo bardzo duzo siary wyleciec, do tej pory tylko kapalo co jakis czas... dzisiaj jednak nadal nic mnie nie boli, Malutka bardzo aktywna

Do góry