reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Jeetka a co u Ciebie???
U mnie dupa.. Trwaja rozmowy z ginami bo jest ich 3 i maja rozne zdanie na podanie okscytocyny .. Ze moze macica pęknąć, jeden mowi ze moge probowac rodzic naturalnie drugi ze lepiej nie.. Nastraszyli mnie i tyle.. Mialam ktg usgi leze .. Zobaczymy jutro.. Inaczej by bylo gdybym miala skurcze albo wody odeszly a u mnie cisza...i nie wiem czekac tu nie mam zamiaru jak nic nie beda robic .. Bez sensu wole w domu posiedzieć...
Pobeczalam sie jak glupia:( bo nie wiem nadal nic.. Czy cesarka a jak tak to kiedy, czy naturalny a jak to kiedy okscytocyna.. Boje sie w c**j ... Przyjechalam z nastawieniem ze cos bedzie się dziac.. A leze jak glupia.. I jeszcze łóżku jakos zlozylam i nie wiem jak go spuścić na dol...
Już tęsknię za malym i moim :(

20180521_145747.jpg
u mnie takie widoki z szpitala :) chociaz cos na pocieszenie:) mala wazy wedlug usg 2540g

Załączniki

• 20180521_145747.jpg
    20180521_145747.jpg
    445,1 KB · Wyświetleń: 884
MB gratuluje, wszystko dobrze sie skonczylo, czasem trzeba zaufac tym naszym lekarzom☺ ktora teraz.... pewnie jetkaa, wiem ze jest stres ale za pare chwil przywitasz malenstwo na swiecie☺

@Jetkaa zazdroszczę gór!
Jak mały urośnie to się znowu wybierzemy do Zakopanego :)
Drobniutka dzidzia. USG może się mylić. Mi przy porodzie robili i powiedzieli 3100-3200g a miał 3440g :)

@Jetkaa zazdroszczę gór!
Jak mały urośnie to się znowu wybierzemy do Zakopanego :)
Drobniutka dzidzia. USG może się mylić. Mi przy porodzie robili i powiedzieli 3100-3200g a miał 3440g :)
Zapraszam:) tez je kocham i nie wyobrazam sobie mieszkac gdzies gdzie bym ich nie miala.. No wiadomo ze moze sie myslic ale mialam 2 usg. Na rozynych sprzetach i ta sama waga.. Ale trudno zeby duzo nie spadla z wagi bo nas nie wypuszcza.. I zeby sie urodziła bo jejku..

reklama
Do góry