reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Jeetka a co u Ciebie???
U mnie dupa.. Trwaja rozmowy z ginami bo jest ich 3 i maja rozne zdanie na podanie okscytocyny .. Ze moze macica pęknąć, jeden mowi ze moge probowac rodzic naturalnie drugi ze lepiej nie.. Nastraszyli mnie i tyle.. Mialam ktg usgi leze .. Zobaczymy jutro.. Inaczej by bylo gdybym miala skurcze albo wody odeszly a u mnie cisza...i nie wiem czekac tu nie mam zamiaru jak nic nie beda robic .. Bez sensu wole w domu posiedzieć...
Pobeczalam sie jak glupia:( bo nie wiem nadal nic.. Czy cesarka a jak tak to kiedy, czy naturalny a jak to kiedy okscytocyna.. Boje sie w c**j ... Przyjechalam z nastawieniem ze cos bedzie się dziac.. A leze jak glupia.. I jeszcze łóżku jakos zlozylam i nie wiem jak go spuścić na dol...
Już tęsknię za malym i moim :(

20180521_145747.jpg
u mnie takie widoki z szpitala :) chociaz cos na pocieszenie:) mala wazy wedlug usg 2540g

Załączniki

• 20180521_145747.jpg
    20180521_145747.jpg
    445,1 KB · Wyświetleń: 877
MB gratuluje, wszystko dobrze sie skonczylo, czasem trzeba zaufac tym naszym lekarzom☺ ktora teraz.... pewnie jetkaa, wiem ze jest stres ale za pare chwil przywitasz malenstwo na swiecie☺

@Jetkaa zazdroszczę gór!
Jak mały urośnie to się znowu wybierzemy do Zakopanego :)
Drobniutka dzidzia. USG może się mylić. Mi przy porodzie robili i powiedzieli 3100-3200g a miał 3440g :)

@Jetkaa zazdroszczę gór!
Jak mały urośnie to się znowu wybierzemy do Zakopanego :)
Drobniutka dzidzia. USG może się mylić. Mi przy porodzie robili i powiedzieli 3100-3200g a miał 3440g :)
Zapraszam:) tez je kocham i nie wyobrazam sobie mieszkac gdzies gdzie bym ich nie miala.. No wiadomo ze moze sie myslic ale mialam 2 usg. Na rozynych sprzetach i ta sama waga.. Ale trudno zeby duzo nie spadla z wagi bo nas nie wypuszcza.. I zeby sie urodziła bo jejku..

reklama
Do góry