reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
U mnie dupa.. Trwaja rozmowy z ginami bo jest ich 3 i maja rozne zdanie na podanie okscytocyny .. Ze moze macica pęknąć, jeden mowi ze moge probowac rodzic naturalnie drugi ze lepiej nie.. Nastraszyli mnie i tyle.. Mialam ktg usgi leze .. Zobaczymy jutro.. Inaczej by bylo gdybym miala skurcze albo wody odeszly a u mnie cisza...i nie wiem czekac tu nie mam zamiaru jak nic nie beda robic .. Bez sensu wole w domu posiedzieć...Jeetka a co u Ciebie???
Pobeczalam sie jak glupia bo nie wiem nadal nic.. Czy cesarka a jak tak to kiedy, czy naturalny a jak to kiedy okscytocyna.. Boje sie w c**j ... Przyjechalam z nastawieniem ze cos bedzie się dziac.. A leze jak glupia.. I jeszcze łóżku jakos zlozylam i nie wiem jak go spuścić na dol...
Już tęsknię za malym i moim
Blondynka1988
Gratulacje dla nowych mam
Mój syn ma dzisiaj 36 dni
Leci ten czas...
Mój syn ma dzisiaj 36 dni
Leci ten czas...
kamilaasami
Mb gratulacje [emoji312][emoji253][emoji312] [emoji4]
Blondynka1988
Jetkaa
Zapraszam tez je kocham i nie wyobrazam sobie mieszkac gdzies gdzie bym ich nie miala.. No wiadomo ze moze sie myslic ale mialam 2 usg. Na rozynych sprzetach i ta sama waga.. Ale trudno zeby duzo nie spadla z wagi bo nas nie wypuszcza.. I zeby sie urodziła bo jejku..@Jetkaa zazdroszczę gór!
Jak mały urośnie to się znowu wybierzemy do Zakopanego
Drobniutka dzidzia. USG może się mylić. Mi przy porodzie robili i powiedzieli 3100-3200g a miał 3440g
reklama
A
Agunia93
Gość
Gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7]jak będziesz na siłach to dodaj zdjęcie :*Na szybko a później opowiem jak bylo : 12:26, 10na10,51cm i 3220 gram. Jest śliczna!!!!