reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
MB gratulacje!!!! Czekamy na relacje jak ochloniesz.
To kto będzie z tobą w parze?

Ja na oddziale. Czekam na badania ale jest bardzo dużo przyjęć więc sobie poczekam.... A poza tym na patologii brak miejsc więc leżę na położnictwie. Ale dzieciaczki płaczą......

Jetkaaa a dlaczego boją się podać oxy ? Coś z blizna nie tak? U nas lekarz mówił że na oxy na siłę cisnąć nie będą mnie ale założą balonik albo dadzą próbę oxy żeby zobaczyć jak organizm zareaguje. W sumie też może skończyć się CC a ja nie wiem na czym stoję. Jeszcze u mnie dziecko duże. Zobaczymy na USG w szpitalu ile wyjdzie waga.

MB gratulacje :)

Ja tez jeszcze spakowana I nic nie zapowiada porodu, nic a nic. Jeszcze moj M kategorycznie nie zgadza sie na naturalna metode wywolywania porodu bo mowi ze mu wstyd przed dzidziusiem [emoji14]

Nie wiem czy sie boja czy nie chca czy co.. Bede wiedzieć na obchodzie .. Mi juz to obojetne czy cc czy sn.. Tylko niech się coś dzieje bo bezczynnie tu lezec to nie chce..moze jutro dadzą mi troche tej okscytocyny i w tedy bym wiedziała na czym stoje a tak to nie wiem ile kiedy i jak... Wrr.. Moj gin dostamie ochrzan za to.. Bo tak to bym przyjechała jak by byl a wiadomo 3 lekarzy kazdy ma inne zdanie.. I debatuja.. Mam nadzieje ze podejma decyzje dzis wieczór badz jutro rano..

A u mnie po wizycie....zadnych oznak porodu brak, to byla ostatnia wizyta bo od jutra idzie na urlop. Po jutrze mam sie zglosic na ktg. I jak do 31 maja nic nie ruszy samo mam w boze cialo zglosic sie do szpitala. Ekstra poprostu...jestem rozgoryczona...

Ja po ktg. Nawet kilka skurczy sie pojawiło. Ale to już od wczoraj brzuch często mi twardnieje, z tym że już wiem że te twardnienia nic nie wnoszą. Jeszcze lekarz mnie nie badał bo w połowie przyjęcia polecieli lekarze na pilna CC......także czekam dalej. Mam nadzieję że dziś jeszcze USG i badanie zrobią.

aNusia ty jeszcze prawie tydzień do terminu masz. Spokojnie. Może się coś ruszy.

reklama
Do góry