reklama
Miałam masaż szyjki właśnie i podali mi oxy. Zobaczymy ile finalnie godzin męki zaliczę
@Jetkaa powodzenia!!!
Trzymam kciuki ! [emoji110]️[emoji6]
Ja miałam oxy podłączone o 7:45 a o 10:00 maluch był na świecie, więc oby u Ciebie było podobnie !! [emoji3]
sredec1982
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki@tysia123 bardzo bym chciała ją tulić już Nie idzie mi szybko... ehh 12 godzin a rozwarcie na 1,5 palca Wody poszły całkiem już ale akcja się nie rozkręci chyba sama po 8 obchód więc zobaczę jaką decyzję podejmie gin, ale ja już nie mam siły [emoji40][emoji37] Boje się co będzie po Oxy... [emoji37]
natala95
A co mu zakładasz ?Powodzenia dziewczyny oby jak najszybciej maluchy były na świecie.
Mój dostał potowek za ciepło go ubieram ehh no i się nie najada, muszę dokarmiać mm
Gosika88
Miał na noc body i pajacyka z długim rękawem.A co mu zakładasz ?
Moja Zuza tez sie nienajadala piersia na poczatku sie tym stresowalam bo wszyscy w okolo kp kp kp i tym stresem i parciem pokarm stracilam, olalam wszystkich, przeszlam na mm i ja zaczelam byc spokojna i mala. Karmienie mieszane tez jest ok najważniejsze zebys i Ty i dzidzius byli spokojni a dzidzius najedzony[emoji4]Powodzenia dziewczyny oby jak najszybciej maluchy były na świecie.
Mój dostał potowek za ciepło go ubieram ehh no i się nie najada, muszę dokarmiać mm
reklama
natala95
To moja tak samo na noc ma [emoji33]Miał na noc body i pajacyka z długim rękawem.