reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Melduje się kochane z porodówki - długa noc przede mną podobno, więc trzymajcie kciuki :)

Wody odeszły mi pod prysznicem prawdopodobnie po igraszkach z moim hihi i tego nie zauważyłam :)
Trzymam trzymam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] oby szybko poszlo [emoji8][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]

reklama
W końcu się kochana doczekalas ;)

Mocno zaciskam kciuki. Chociaż o tej porze to już może tulisz coreczke. Czekam na wieści.

Miłego dnia ;)

@tysia123 bardzo bym chciała ją tulić już :( Nie idzie mi szybko... ehh 12 godzin a rozwarcie na 1,5 palca :( Wody poszły całkiem już ale akcja się nie rozkręci chyba sama :( po 8 obchód więc zobaczę jaką decyzję podejmie gin, ale ja już nie mam siły [emoji40][emoji37] Boje się co będzie po Oxy... [emoji37]

@tysia123 bardzo bym chciała ją tulić już :( Nie idzie mi szybko... ehh 12 godzin a rozwarcie na 1,5 palca :( Wody poszły całkiem już ale akcja się nie rozkręci chyba sama :( po 8 obchód więc zobaczę jaką decyzję podejmie gin, ale ja już nie mam siły [emoji40][emoji37] Boje się co będzie po Oxy... [emoji37]
Dlugo Cie trzymaja :\ tez juz myślałam ze jestes po.. Spokojnie bedzie dobrze.. Lepiej z oxcy spróbować i zeby sie cos ruszylo.. Mogla Ci tylko troche dac i samo pójdzie..
Ja tez zaraz jade do szpitala juz mi sie wszystko z nerwow wymieszalo omg.. Nie pamietam czy zostaje czy co on mowil do mnie... Heh.. Mam nadzieje ze po tescie sie cos ruszy i dzis urodzr czego Tobie tez zycze :) dawaj znac co i jak:) pamiętaj ze bez wód plodowych dlugo nie bedziesz chodzic.. Wiec cos robic musza

Mb oxy nie jest zła. Ja miałam i nie widziałam różnicy w bolesności skurczów. Chociaż były częste więc było to bardzo uciążliwe. Ale jak oxy podłączyli przy 4 cm rozwarcia o 8 to pełne rozwarcie zrobiło się w ciągu niecałych 3 godzin.
Pomysl że teraz już musisz urodzić bo wód nie ma. Nie mogą cię trzymać.

Ja po 12 godz to miałam już cc .. Ajj A miałam nadzieję ze już tulisz corcie

reklama
Do góry