reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

Melduje się kochane z porodówki - długa noc przede mną podobno, więc trzymajcie kciuki :)

Wody odeszły mi pod prysznicem prawdopodobnie po igraszkach z moim hihi i tego nie zauważyłam :)
Trzymam trzymam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] oby szybko poszlo [emoji8][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]

reklama
W końcu się kochana doczekalas ;)

Mocno zaciskam kciuki. Chociaż o tej porze to już może tulisz coreczke. Czekam na wieści.

Miłego dnia ;)

@tysia123 bardzo bym chciała ją tulić już :( Nie idzie mi szybko... ehh 12 godzin a rozwarcie na 1,5 palca :( Wody poszły całkiem już ale akcja się nie rozkręci chyba sama :( po 8 obchód więc zobaczę jaką decyzję podejmie gin, ale ja już nie mam siły [emoji40][emoji37] Boje się co będzie po Oxy... [emoji37]

@tysia123 bardzo bym chciała ją tulić już :( Nie idzie mi szybko... ehh 12 godzin a rozwarcie na 1,5 palca :( Wody poszły całkiem już ale akcja się nie rozkręci chyba sama :( po 8 obchód więc zobaczę jaką decyzję podejmie gin, ale ja już nie mam siły [emoji40][emoji37] Boje się co będzie po Oxy... [emoji37]
Dlugo Cie trzymaja :\ tez juz myślałam ze jestes po.. Spokojnie bedzie dobrze.. Lepiej z oxcy spróbować i zeby sie cos ruszylo.. Mogla Ci tylko troche dac i samo pójdzie..
Ja tez zaraz jade do szpitala juz mi sie wszystko z nerwow wymieszalo omg.. Nie pamietam czy zostaje czy co on mowil do mnie... Heh.. Mam nadzieje ze po tescie sie cos ruszy i dzis urodzr czego Tobie tez zycze :) dawaj znac co i jak:) pamiętaj ze bez wód plodowych dlugo nie bedziesz chodzic.. Wiec cos robic musza

Mb oxy nie jest zła. Ja miałam i nie widziałam różnicy w bolesności skurczów. Chociaż były częste więc było to bardzo uciążliwe. Ale jak oxy podłączyli przy 4 cm rozwarcia o 8 to pełne rozwarcie zrobiło się w ciągu niecałych 3 godzin.
Pomysl że teraz już musisz urodzić bo wód nie ma. Nie mogą cię trzymać.

Ja po 12 godz to miałam już cc .. Ajj A miałam nadzieję ze już tulisz corcie

reklama
Do góry