reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Podobno po cc mniej tego leci. Hmmm u mnie tak samo nieraz nic a np jak do domu wrocilam to az skrzepy lecialy. Teraz po 2,5 tygodniach prawie juz mi sie skinczylo. Chyba co mialo zleciec to zlecialo. Dobrze ze juz do wagi wrocilam sprzed ciazy xD To chyba te karmienie malego glodomora :)

jak to zrobilas? :) ja po tygodniu jestem nadal na plusie 10 kg.... nie mowie ze chce byc jak Chodakowska ale kurcze te 5 kg mogłoby poleciec jeszcze :)
Dziewczyny co urodziły czy Wasze dzieci tez tak czesto jedza? ile razy budzą sie w nocy? i czy odrazu po kramieniu zasypiaja?

poza tym nadal mam spuchnięte stopy... wieć jak juz dam radę założyć jakieś buty to się wystroję umaluję wyfryzuję i pojadę do sklepu po masło :)

reklama
jak to zrobilas? :) ja po tygodniu jestem nadal na plusie 10 kg.... nie mowie ze chce byc jak Chodakowska ale kurcze te 5 kg mogłoby poleciec jeszcze :)
Dziewczyny co urodziły czy Wasze dzieci tez tak czesto jedza? ile razy budzą sie w nocy? i czy odrazu po kramieniu zasypiaja?

poza tym nadal mam spuchnięte stopy... wieć jak juz dam radę założyć jakieś buty to się wystroję umaluję wyfryzuję i pojadę do sklepu po masło :)
Nie wiem jak. Samo zeszlo. Ja tylko pije 3 l wody dziennie, jem tyle co w ciazy albo i wiecej :) no i karmie glodomora xD ja w ciazy buty rozmiar wiekszy musialam kupic a teraz w nich plywam... Wiec chyba woda mi zeszla xDq

Dzień dobry.

@kjsko ja też cała opuchnięta jestem... masakra, kostek nie mam :(

Byliśmy na wypłynięciu "Daru młodzieży" tutaj w Gdyni - przynajmniej moje skupienie na porodzie i ciąży zeszło na dalszy plan,a i miałam fajny trzygodzinny ruch :)
Teraz obiadek i pewnie koło 3 będziemy już z D. sami mogli wypocząć..ehh zmęczyłam się [emoji14]

@tysia123 myślisz? Hihi ja już nic nie obstawiam [emoji23]

Dzień dobry.

@kjsko ja też cała opuchnięta jestem... masakra, kostek nie mam :(

Byliśmy na wypłynięciu "Daru młodzieży" tutaj w Gdyni - przynajmniej moje skupienie na porodzie i ciąży zeszło na dalszy plan,a i miałam fajny trzygodzinny ruch :)
Teraz obiadek i pewnie koło 3 będziemy już z D. sami mogli wypocząć..ehh zmęczyłam się [emoji14]

@tysia123 myślisz? Hihi ja już nic nie obstawiam [emoji23]

zazdroszcze Ci że masz dwa kroki nad morze, ja z podbeskidzia :) ale mam super fryzjera w Gdańsku Oliwie jakbyś chciała ;)

zazdroszcze Ci że masz dwa kroki nad morze, ja z podbeskidzia :) ale mam super fryzjera w Gdańsku Oliwie jakbyś chciała ;)
Ja chce super fryzjera bo mieszkam w Oliwie! :):)

Mysmy dzisiaj byli akurat ogladac zaglowki w Gorkach Zachodnich. Tak pieknie bylo nad morzem.

I... absolutnie dzisiaj mi nic nie dolega... wcisnelam obraczke normalnie mimo ze nie nosilam od miesiaca, przestala mnie bolec szyjka, nic nie kluje, spacerowalam normalnie jak przed ciaza... chyba bede ostatnia ze wszystkich [emoji14]

Moja je czesto, co 2 h nawet, w nocy co 3. W ciagu dnia karmie piersia, ssie nawet 1h czy 1,5 h, a potem po ok 30 min musze dokarmiac mm [emoji23] Taki glodomorek sie trafil Po karmieniu zasypia, ale w nocy, w ciagu dnia marudzi i lubi zasypiac na mojej klatce piersiowej, i potem sie budzi, jak ja chce odlozyc, wiec nad tym pracujemt.

Uff chwila spokoju. Mój mały wisiałby non stop na cycu. A pani od laktacji kazała go uczyć jeść i glodniec. Haha ciekawe jak jak on ciągle głodny. Niestety wczoraj musiałam dokarmić go mm bo zabrakło mi wieczorem pokarmu, za to w nocy aż kapie mi z piersi . Będę w nocy odciągać to co nie zjada na takie sytuacje.

Mój się budzi w nocy co godz lub dwie, tylko po mm śpi dluzej.ale staram się nie dawać.dzis chyba będzie pierwszy dzień bez mm:) zaczęłam odciągnąć laktatorem:)) w koncu się udaje po 70 ml ba raz scignac.nieatety nocki ciężkie p4zez to budzenie się,Ale tylko je i zasyoia więc nie narzekam.
Ja niestety mam jeszcze 12 kg do zrzucenia:(( Ale i tak się cieszę bo miałam +26 kg w ciazy:(( jestem w 3 tyg po i już nie krwawie. Mam nadzieję że jeszcze chociaż 5 kg zrzuce

reklama
Jakie juz tematy rozne jedne czekaja i sie niecierpliwia, drugie dopiero urodzily, karmienie, spanie... jeszcze troche i wszystkie bedziemy po raz pierwszy.lub kolejny, mamusiami☺

Do góry