reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
A w sumie to na czym polega ten test oxy? Ja nawet nie wiem [emoji14]
Z tego co moj mi powiedział bede miala ktg, później podepna mi oxcy i beda obserwowac jak mala reaguje na oxcy o czy nie spada jej tetno czy coś.. Jezeli tak to cc będzie mnie czekac jak wszystko z nia bedzie ok powinnam dostac skurczy i powoli rodzic :) tak mniej wiecej :) ale jak to w praktyce nie mam pojecia :) ciesze sie ze zobaczymy czy mala bedzie w stanie sama wyjsc i ze bede pewna ze wszystko ok:) a jak nie to cc trudno :) byle by z moja kruszynka bylo ok bo jednak 2423g to malo..

Ale mi sie fartlo dziewczyny szczęście w nieszczęściu moja tesciowa sie rochorowala tzn nawrot astmy i ma 9dni l4 czyli zajmie sie synem jak będę w szpitalu:) i moj D bedzie mógł byc przy mnie hehe:) a ja bede spokojna ze domu mi chlopy nie rozniosa a syn będzie jadl regularnie a ma z tym problem i trzeba go polować bo on czasu nigdy nie ma na spokojnie zjeść :) ufff:)

@Gosika88 to dobrze! Bardzo dobrze :)

@Jetkaa masz szczęście faktycznie :) Ja przyznałam się mamie i teraz chce wsiadać w pociąg i przyjeżdżać. Ehh.. 8 godzin jazdy z przesiadką, uważam, że bez sensu ale nie chce by się obraziła na mnie jakoś bardzo.

Swoją drogą cały czas na wkładce mam ślady takie brązowawe i zastanawiam się czy aby to na pewno jest normalne. Mała się rusza, i ból podbrzusza jest cały czas.
Chyba idę spać - przynajmniej doszukiwać się nie będę :D

Mb trzymam kciuki by już się zaczęło na dobre ;) tak to jest na podtrzymaniu, potem nie można urodzić;) Ale u Ciebie jest dobrze, rozwarcia,skurcze, czop..no chyba długo nie będziesz czekać:))
Dziękuję dziewczyny za radę:)) kurde, czopki;((( miałam nadzieję na przyjemniejsze metode;) np lody:p hehe.
Z obiadami trochę skomplikowane jest, mieszkam na odludziu trochę, rodzice pracują. Ale raz na 2 dni coś ciepłego się zje.
Dzisiejszej nocy mały troszkę spokojniejszy,budził się tylko jeść co 2 godz. Wczoraj po histerii usnal na 12 godz. Już nie miałam pomysłu co mu jest,więc go zostawiłam żeby płakał;(( i się uspokoił.qle tak mi było żal.m

u mnie tez tak bylo, i okazało sie zjadlam ogórka zielonego i mala brzuszek po tym polal, ciepły termofor na brzuszek i powinno byc ok, u nas pomoglo

reklama
U mnie cala noc i dzien bylo kwinkanie i zasypiala na kwadrans a pozniej znowu pobudka. Przyszly te niemieckie kropelki i jej dalam. Nie wiem czy sie zmeczyla czy kropelki zadzialaly ale spi juz 2 h *_*

Do góry