reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Skurcze sie zatrzymaly, niby juz chcialam, ale jak staly sie regularne to mowie do mojego M ze nie jestem jeszcze gotowa, to sie w nocy uspokoilo☺ dzis mam wizyte u mojego gina, az sie boje. U mnie 38'4. Latam od dwoch dni do toalety, oczyszczam sie☺

Juz blizej niz dalej :) lepiej wyspij sie porzadnie bo jak bedzie dzidzius to juz nie wyspisz sie przez dkuuugi czas :) u mnie dzisiaj co godzine sie budzila w nocy... Jakas masakra.... Spalam moze z 3 h jak zsumuje cala nocke. No coz trzeba przezyc :) w dzien spi a w nocy buszuje... Eh szkoda ze w dzien nie moge spac :/

Mi zostalo 3 dni :)
Link do: Nan90 na spokojnie i na Ciebie przyjdzie czas:) zauwazylam ze jedne urodzily byla cisza teraz znowu bierze kilka dziewczyn i będzie cisza i pozniej te ostatnie :)
MB91 mama tez mi mowi ze przez to ze chcialam to się nic nie działo a jak chce poczekac to ruszy ..a chce wytrzymac do poniedzialku:) zobaczymy hehe:
Duzo daje przy porodzie jak ma sie fajego lekarza i polozna :) naprawdę dużo lepiej sie rodzi:)

U nas pada kolejny dzien. Szaro buro i ponuro...ja juz mam dosc tego czekania co brzuch mocniej zacznie sie stawiac i regularniej to za chwile sie wszystko uspokaja i tak wkolo...jak u slonia ta ciaza bedzie trwac...jednak z dziewczynkami idzie to szybciej widze i znam z autopsji...i ze juz mam dość tego zabralam sie za sernik na zimno z serkow danio z truskawkami[emoji4] biszkot juz gotowy, czekam na galaretki teraz, takze dziewczyny po południu zapraszam na kawe ponarzekamy ze jeszcze nie rodzimy[emoji23][emoji6]

@aNusia90 rozumiem :-) Mam to samo. W sumie od rana to leże bo mnie brzuch boli i mam te plamienia... już sama bym chciała by było po sprawie.

Sernik na zimno! Ale bym zjadła :) Ale nie mam siły zrobić nic dzisiaj... hehe chyba ja magazynuje energię razem z małą. :)

U nas od środy królował sernik na zimno z truskawkami i codziennie koktajl truskawkowy. Dzisiaj zjadłam ostatni kawałek, mama dostarczyła świeżą porcje truskawek i już pijemy z małą koktajl a ja myślę nad nowy plackiem i znalazłam ciasto czekoladowe z musem truskawkowym i masą budyniową tylko chęci do pracy słabe.

reklama
Uwielbiam truskawki dlatego korzystam żeby się ich najeść bo jak urodzę i będę karmić to będę się bała je na początku jeść żeby nie uczulić małej a sezon na truskawki tak szybko mija.

Do góry