natala95
Fanka BB :)
Gratulacje i dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki :*Dziś o 11:55 urodziłam siłami natury Helenkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje i dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki :*Dziś o 11:55 urodziłam siłami natury Helenkę
Gratuluję !!! Pochwal się później małąDziś o 11:55 urodziłam siłami natury Helenkę
Gratuluję nowo upieczonym mamom zycze duzo zdrowka dla was i dzieciaków
Ja sobie sprawdziłam torbe do szpitala w razie W mam wszystko zapakowane tak myślę mnie nic nie boli rano odeszedl ten czop i cisza takze licze ze w poniedziałek mój gin mi pomoze i bede juz tez po
Bylam w sklepie bo caly dzien czuje się slabo bez sil i kupilam ciastka i zjadlqm cale i od razu lepiej
Ee raczej nie.. Zle sie czuje od paru dni tzn tyle ze brak sil sennosc i zdenerwowanie... Moze przez to ze od paru dni zimno czarmo buro i pada deszcz.. I na mnie tak dziala... Mi juz obojetne kiedy sie zacznie bo wiem ze w poniedzialek max wtorek będę po więc czy dziś czy za 2 dni urodze obojetne hehe byle by zdrowe.. Ale smialam sie do mamy ze mam takiego lenia ze nawet rodzic by mi sie nie chciało.. Pocieszam sie tym ze słoneczko wraca do nas od jutraKochana.... ja jem jak świnka dzisiaj... wszystko pochłaniam Nie chce wiedzieć nawet ile tego dzisiaj zjadłam!!! [emoji3]
Może to taka cisza przed burzą u Ciebie? U mnie skurcze prawie nieodczuwalne. Znowu się pewnie uspokoi