reklama
@Fabimama ja również z leśnego spaceru przyniosłam trochę grzybó i... jednego kleszcza.
Dopiero co wyleczyłam bakterie borelli, więc mam nadzieję, że tym razem kleszcz choróbska mi nie przyniesie, ale póki co, to w miejscu ugryzienia nic mi się nie dzieje i w sumie w miarę szybko go zauważyłam. Natomiast stwierdzam, że wszystkie preparaty na komary i kleszcze to bujda na resorach- nic na mnie nie działa, jak powinno.
serio? psikam sie obsesywnie przed i w trakcie wizyty w lesie- wciaz sie ludze ze jednak dzialaja. My w tym roku nie mielismy zadnego
boje sie potwornie boreliozy... wy tez ?
nie wytrzymalam i poszlam znowu na bete ... wyniki po poludniu
a w którym tyg jesteś?Moja wizyta jest w czwartek o 15:30 i szczerze się jej boję.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
czemu się boisz?
pamiętaj ze w późniejszych tyg beta już tak nie przyrasta jak na początku.serio? psikam sie obsesywnie przed i w trakcie wizyty w lesie- wciaz sie ludze ze jednak dzialaja. My w tym roku nie mielismy zadnego
boje sie potwornie boreliozy... wy tez ?
nie wytrzymalam i poszlam znowu na bete ... wyniki po poludniu
trzymam kciuki
Gosika88
Fanka BB :)
Wg USG w czwartek powinno być 8 t i 5d. Niby dwa tyg temu było wszystko ok ale boje się, że coś z dnia na dzień mogło się zmienić, zwlaszcza, że dolegliwości mam o wiele mniejsze niż na początku.a w którym tyg jesteś?
czemu się boisz?
przed każda wizyta bedziemuy się bać, ale ja sobie powtarzam zawsze bo co być złej myśli jak można być dobrej.Wg USG w czwartek powinno być 8 t i 5d. Niby dwa tyg temu było wszystko ok ale boje się, że coś z dnia na dzień mogło się zmienić, zwlaszcza, że dolegliwości mam o wiele mniejsze niż na początku.
wiem ze to trudne bo sama się obawiam ale staram się myślec pozytywnie bo i tak jak ma się cos stać to się stanie, a tak sobie jeszcze pogarszamy zdrowie i stresujemy maluszka
iwonaimaja
A ja właśnie czekam przed gabinetem
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo ! [emoji23] ginekolog kazała mi mierzyć ciśnienie w domu przed wizyta bo jak tylko zakładają mi ciśnieniomierz w przychodni to mam mega wysokie ciśnienie a w domu ok [emoji12]Dla mnie miarodajne są pomiary tylko w domu, u ginekologa zawsze mam wysokie że stresu.
W ciąży późno dostałam nadciśnienia, ale też przez szybką profilaktykę. Zobaczymy jak teraz będzie
Wg USG w czwartek powinno być 8 t i 5d. Niby dwa tyg temu było wszystko ok ale boje się, że coś z dnia na dzień mogło się zmienić, zwlaszcza, że dolegliwości mam o wiele mniejsze niż na początku.
Mamy podobny wiek ciazy, bo ja w czwartek będę miała równo 9 tydzień i czuje się dokładnie tak samo ! Coraz M jej dolegliwości i strach o maluszka.. a moze po prostu mamy szczęście? Ja miałam wizytę 14 września i wszystko było ok, ale i tak wlasnie szukam usg prywatnie [emoji12] nie wytrzymam do 17 października..
@Hope, gratuluje udanej wizyty !! [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
reklama
Gosika88
Oby to rzeczywiście było szczęście. Mam nadzieję, że w czwartek zobaczę już małego ludzika a nie kijankę [emoji14]Mam to samo ! [emoji23] ginekolog kazała mi mierzyć ciśnienie w domu przed wizyta bo jak tylko zakładają mi ciśnieniomierz w przychodni to mam mega wysokie ciśnienie a w domu ok [emoji12]
Mamy podobny wiek ciazy, bo ja w czwartek będę miała równo 9 tydzień i czuje się dokładnie tak samo ! Coraz M jej dolegliwości i strach o maluszka.. a moze po prostu mamy szczęście? Ja miałam wizytę 14 września i wszystko było ok, ale i tak wlasnie szukam usg prywatnie [emoji12] nie wytrzymam do 17 października..
@Hope, gratuluje udanej wizyty !! [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom