LilithGoth32
Fanka BB :)
Jak jesteś spuchnieta to masz za dużo wody w organizmie ale i tak musisz duzo jej pić... Może być to pierwszy objaw zatrucia ciążowego tzw gestozy... Polecam zmierzyc sobie ciśnienie dwa razy dziennie najlepiej cisnieniomierzem naramienny nie nadgarstkowy... Miałam to w trzech ciazach lepiej dmuchać na zimneCześć dziewczyny, gratuluję udanych wizyt i kciuki trzymam za te wizyty, które są dopiero przed Wami. Ja wizytę mam w środę i nie mogę się już doczekać- oby dzisiejszy dzień i jutrzejszy się nie dłużył.
Zrobiłam sobie wczoraj prawie 3 godzinny spacer po lesie, błogie zmęczenie odczuwałam, chyba tego mi było trzeba. Czuję się całkiem nieźle, mdli mnie nadal, ale coraz szybciej sobie radzę z tymi mdłościami. Brzuch nie boli mnie już tak bardzo jak wcześniej. Waga co prawda stoi w miejscu, ale bardzo puchnę. Czy można sobie jakoś z tym poradzić? Wczoraj awaryjnie nicią dentystyczną ściągałam pierścionek, który utknął mi przez napuchnięte palce- do tej pory mam ślad taki wcięty na palcu w miejscu, gdzie go nosiłam. Z noszeniem obrączki chyba też będę musiała na razie się pożegnać. I strasznie na twarzy mnie wysypuje, a zawsze miałam niemal idealną cerę.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom