reklama
@Kasiales tez dzisiaj am na becie zeby sprawdzic czy wszystko ok
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
mam to samo i wiesz co -mam wynik widze ze jest wyzszy niz ostatnio ale czy dobrze wzrasta to nie mam pojecia final jest taki ze wcale nie jestem spokojna
moj wynik 69327
Jetkaa
Fanka BB :)
Pamietaj ze w od 6tyg przyrost bety jest mniensza niz w wcześniejszych tygmam to samo i wiesz co -mam wynik widze ze jest wyzszy niz ostatnio ale czy dobrze wzrasta to nie mam pojecia final jest taki ze wcale nie jestem spokojna
moj wynik 69327
Niestety... Serduszko naszego malenstwa przestało bic. Nie wiadomo dlaczego. Przyczyna mogło być "to ciałko" które było bardzo blisko malenstwa. 2 lekarzy potwierdziło brak akcji serca. Trzymam za was kciuki
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro....Niestety... Serduszko naszego malenstwa przestało bic. Nie wiadomo dlaczego. Przyczyna mogło być "to ciałko" które było bardzo blisko malenstwa. 2 lekarzy potwierdziło brak akcji serca. Trzymam za was kciuki
Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Niestety... Serduszko naszego malenstwa przestało bic. Nie wiadomo dlaczego. Przyczyna mogło być "to ciałko" które było bardzo blisko malenstwa. 2 lekarzy potwierdziło brak akcji serca. Trzymam za was kciuki
Eh to niemożliwe [emoji27] przykro mi strasznie [emoji24]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom