reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Biedne i kochane te dzieciaczki :( jak można nie przyjść do własnego dziecka?? Myślałam że jak noworodek jest w szpitalu to też matka..
Dobrze,że u Was lepiej. Z butelki też nie chciał jeść? Co lekarze powiedzieli? Coś go bolało? Trzymam kciuki by zrobili usg i wszystko było dobrze i byście dziś wrócili do domku
Powiedzieli że prawdopodobnie przez żółtaczkę był taki senny.

reklama
Hej dziewczyny :) Kamila trzymam kciuki :)
A my po pierwszej nocy razem :) nie było zle do 4 rano obudził się dwa razy na cyca :) a później od 4 dał mi pospać aż do 8 bo wizyta była a maluszek dalej śpi :) chyba odsypia wczorajszy dzień :)
Ma większa potrzebę ssania niż normalnie , jak się naje to dalej chce ssać ale jak daje mu cycka to się drze jak nie wiem jak pociągnie i coś mu poleci i niestety w ruch musiał pójść smoczek , pocumkal kilka razy i usnął :) także nie jest tak zle :)

Ale dziewczyny u kazdej juz cos sie dzieje tylko ja wszystko pozamykane, nic nie odchodzi... chyba za dobrze dzieciuchowi... powodzenia dzisiaj:)

Ej no nie zostawiajcie mnie tu samej :-( u każdej coś się dzieje a u mnie zero, null !! ech.
Nan90 u Ciebie też cisza? Zeni-maj nie mów że rodzisz?
Kamilaasami już jutro dzisiaj wyśpij i się i wypocznij, przyda się.

Ej no nie zostawiajcie mnie tu samej :-( u każdej coś się dzieje a u mnie zero, null !! ech.
Nan90 u Ciebie też cisza? Zeni-maj nie mów że rodzisz?
Kamilaasami już jutro dzisiaj wyśpij i się i wypocznij, przyda się.

Taak, u mnie nic sie nie dzieje absolutnie. Termin mam na 25.05, a Ty?

Hej dziewczyny :)

@tysia123 lekarz zasugerował mi, że już pójdzie z górki. W ogóle trafiłam na tak fajnego lekarza, że chciałabym trafić na niego jak już pójdę rodzić, bo dokładnie mnie zbadał i wszystko wytłumaczył. Mega był, gabinetu wychodziliśmy śmiejąc się :) Mała wg. aparatury w szpitalu ma 3070g.
W każdym razie z rozwarciem to jest tak, że jak już jest to później to szybko idzie i mówił, że gdyby wody odeszły czy skurcze co 4 min. regularne to mam w ciągu godziny przyjechać.

Nocke miałam taką sobie... budziłam się, brzuch mnie coraz bardziej boli :( No i mam plemienia na wkładce (pewnie od wczorajszych badań).

@sredec1982 niestety tak jest, moja mama rozmawiała ostatnio ze znajomą ginekolog i te podtrzymania przeważnie kończą się po terminie.
Czopki nie są złe, kwestia nastawienia a Tobie przynajmniej ulży :)

@Gosika88 współczuję! Dobrze, że z Twoim synkiem już ok. Nie rozumiem jak można do swojego dziecka nie przyjść do szpitala!!! :( serce się kraje!

@Jetkaa to też dobre wiadomości w sumie :) hihi.. ja coś czuje, że w weekend już będziemy po,a mamy podobną sytuacje, bo mój dzisiaj wyjeżdża do syna (o ile pojedzie w takiej sytuacji).

@kamilaasami kciuki zaciśnięte! Powodzenia kochana :* Będzie dobrze, przygotują Ciebie i będziesz jutro już po :)

Się dzieje na forum :D

reklama
Do góry