reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Biedne i kochane te dzieciaczki :( jak można nie przyjść do własnego dziecka?? Myślałam że jak noworodek jest w szpitalu to też matka..
Dobrze,że u Was lepiej. Z butelki też nie chciał jeść? Co lekarze powiedzieli? Coś go bolało? Trzymam kciuki by zrobili usg i wszystko było dobrze i byście dziś wrócili do domku
Powiedzieli że prawdopodobnie przez żółtaczkę był taki senny.

reklama
Hej dziewczyny :) Kamila trzymam kciuki :)
A my po pierwszej nocy razem :) nie było zle do 4 rano obudził się dwa razy na cyca :) a później od 4 dał mi pospać aż do 8 bo wizyta była a maluszek dalej śpi :) chyba odsypia wczorajszy dzień :)
Ma większa potrzebę ssania niż normalnie , jak się naje to dalej chce ssać ale jak daje mu cycka to się drze jak nie wiem jak pociągnie i coś mu poleci i niestety w ruch musiał pójść smoczek , pocumkal kilka razy i usnął :) także nie jest tak zle :)

Ale dziewczyny u kazdej juz cos sie dzieje tylko ja wszystko pozamykane, nic nie odchodzi... chyba za dobrze dzieciuchowi... powodzenia dzisiaj:)

Ej no nie zostawiajcie mnie tu samej :-( u każdej coś się dzieje a u mnie zero, null !! ech.
Nan90 u Ciebie też cisza? Zeni-maj nie mów że rodzisz?
Kamilaasami już jutro dzisiaj wyśpij i się i wypocznij, przyda się.

Ej no nie zostawiajcie mnie tu samej :-( u każdej coś się dzieje a u mnie zero, null !! ech.
Nan90 u Ciebie też cisza? Zeni-maj nie mów że rodzisz?
Kamilaasami już jutro dzisiaj wyśpij i się i wypocznij, przyda się.

Taak, u mnie nic sie nie dzieje absolutnie. Termin mam na 25.05, a Ty?

Hej dziewczyny :)

@tysia123 lekarz zasugerował mi, że już pójdzie z górki. W ogóle trafiłam na tak fajnego lekarza, że chciałabym trafić na niego jak już pójdę rodzić, bo dokładnie mnie zbadał i wszystko wytłumaczył. Mega był, gabinetu wychodziliśmy śmiejąc się :) Mała wg. aparatury w szpitalu ma 3070g.
W każdym razie z rozwarciem to jest tak, że jak już jest to później to szybko idzie i mówił, że gdyby wody odeszły czy skurcze co 4 min. regularne to mam w ciągu godziny przyjechać.

Nocke miałam taką sobie... budziłam się, brzuch mnie coraz bardziej boli :( No i mam plemienia na wkładce (pewnie od wczorajszych badań).

@sredec1982 niestety tak jest, moja mama rozmawiała ostatnio ze znajomą ginekolog i te podtrzymania przeważnie kończą się po terminie.
Czopki nie są złe, kwestia nastawienia a Tobie przynajmniej ulży :)

@Gosika88 współczuję! Dobrze, że z Twoim synkiem już ok. Nie rozumiem jak można do swojego dziecka nie przyjść do szpitala!!! :( serce się kraje!

@Jetkaa to też dobre wiadomości w sumie :) hihi.. ja coś czuje, że w weekend już będziemy po,a mamy podobną sytuacje, bo mój dzisiaj wyjeżdża do syna (o ile pojedzie w takiej sytuacji).

@kamilaasami kciuki zaciśnięte! Powodzenia kochana :* Będzie dobrze, przygotują Ciebie i będziesz jutro już po :)

Się dzieje na forum :D

reklama
Do góry