reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

A ja mam takie problemy na codzień ... mam problem z załatwianiem się, chociaż ostatnio coś łatwiej :)

Kończę oglądać mecz z moim i jedziemy do Szpitala na KTG bo mała leniwa, a mi cały dzień brzuch się stawia.
Mój ma jechać na weekend do syna, więc ja to już wolę na spokojnie sobie to sprawdzić :)

reklama
A ja mam takie problemy na codzień ... mam problem z załatwianiem się, chociaż ostatnio coś łatwiej :)

Kończę oglądać mecz z moim i jedziemy do Szpitala na KTG bo mała leniwa, a mi cały dzień brzuch się stawia.
Mój ma jechać na weekend do syna, więc ja to już wolę na spokojnie sobie to sprawdzić :)
Daj znac jak tam po KTG:) moim zdaniem lepiej sprawdzac jak dzidzia zbyt leniwa.. Bedziesz spokojniejsza:)

Ja mam takie uczucie jak wsaje jak bym miala sie posikac mimo ze pecherz pusty... Dziwne uczucie...

Tez tak mam, do lazienki i prawie nic. Tez mi sie brzuch stawia i boli, trzeba chyba posprawdzac czy czasem nie regularnie

Btw uzywacie dziewczyny aplikacji na telefon, ktore pozwalaja Wam sledzic, jak czesto dziecko je/ile ml, jak czesto i dlugo spi, jak czesto ma zmieniana pieluszke? Powiem Wam, ze mi taka aplikacja ulatwia sledzenie wszystkiego. Tez przydala mi sie podczas wizyt poloznej, kiedy pytala ile pieluch mala miala zmienianych w przeciagu 24 h itp.

Angela - gratulacje!!

A jaka aplikacje polecasz?

Sredec a nie ma ci kto ugotować? A nie to zamawiaj obiady. Żebyś jadła gotowane. Zwłaszcza że karmisz to trzeba się dobrze odżywiać.

U mnie brzuch czasem twardy, młody wali główka w dół. Ale generalnie staram się nie myśleć i tym i nie wyszukiwać objawów.

Dziewczyny, od porodu mam.problemy z załatwianiem się.. myślałam że w ciąży jest ciężko A okazuje się że teraz gorzej..Nie mam czasu na toaletę, A jak już wejdę to się mecze godzinami czasem bez efektu;( którąś z Was ma pomysł co jeść? Podobno nabialu nie powinnam do karmienia bo może uczulac A obiadów też nie mam jak ugotować;( Masakra jest. Jestem mega zmęczona.
Też miałam z tym problem, jadłam czysty błonnik owsianki, siemię lniane i różne specyfiki bo to było zaraz po porodzie takze bałam się śliwek gruszek i jabłek a pomogły mi tylko czopki glicerynowe, używałam je ok dwa tygodnie potem się unormowało. Teraz też nam problem i gin kazał mi aplikować czopek rano i wieczorem do momentu unormowania.

Dziewczyny, od porodu mam.problemy z załatwianiem się.. myślałam że w ciąży jest ciężko A okazuje się że teraz gorzej..Nie mam czasu na toaletę, A jak już wejdę to się mecze godzinami czasem bez efektu;( którąś z Was ma pomysł co jeść? Podobno nabialu nie powinnam do karmienia bo może uczulac A obiadów też nie mam jak ugotować;( Masakra jest. Jestem mega zmęczona.

mialam to samo, czopki glicerynowe mi połozna poleciła

Czopki glicerynowe

reklama
Do góry